Feraye_ Kizlar cildimde sivilce izleri,siyah nokta vs.var temiz değil yani bu İran Ruşur taşını kullanan varmı???aranızda fayda ediyomu ??? yada şu ürünü kullandim yüzümü temizledi dediğiniz ürün varsa gerçekten çok çok ihtiyacım var hanımlar🧡🖤💜
ikizerkekannesi Feraye_ ben bi ara kullandım 2-3 kere aman aman etkisi olmadı the purest ürünlerine bi bakın ben kimyasal peeling kırmızı peeling diye geçiyor aldım ama daha kullanmadım
Zehra2205 Feraye_ ben kullanıyorum çok güzel temizliyor. Direkt ruşur da alabilirsiniz yada ruşur taşlı sabunda alabilirsiniz. Ama ruşur sadece peeling yapıo izleri geçirir mi bilmem
Esra_Deva Feraye_ ben lekelerim için kullanmıştım. Yüzü sadece ipek gibi yapıyor baba başka bir etkisi olmamıştı ama benim kronik egzama var yüzümde o yüzden de etki etmemiş olabilir
[silindi] Feraye_ evet bı ara burda hanımefendi orijinal alıp satmıştı acaba noldu sonuç alabildiler mi
Cirkin İzler bende de çokça var ama kimyasal peeling mi neydi güzellik merkezlerinde ama iyi bi yer olması lazım Araştırmanızı öneririm bi takım işlemlerle düzeliyor diye biliyorum. Ben henü bsey yaptırmadım. Kullanmadım. Alıstım sanırım. Param da yok zaten.
Feraye_ Cirkin güzellik merkezine hiç hiç gidemem param yetmez oralara böyle evde deneyim diyom yorumları güzel trendyoldan bakiyomda burayada sorayım dedim
Esdoel Feraye_ ben taşı kullandım. Yüzümde aydınlanma oldu esiminde yüzü yağlı yağ dengesini düzeltti ama düzenli kullanmadık eski haline geri döndü
momybaby rusur tasini duydum ama oyle cok olumlu bisi duymadim. yuz icin gul suyu en iyisidir. orjinali