ppzeynep Mikostatin kullanıp olumlu sonuç alanlar, iyileşme süreci nasıl oldu? Günden güne azalma oldu mu? Yoksa bir anda mı iyileşme oldu? Toplam kaç günde sonuç aldınız? 2 gündür günde 3 kez kullanıyoruz ama hiçbir farklılık görmüyorum. Kızım 1,5 aylık.
Oznur129 ppzeynep benim kızım da 2 aylıkken olmuştu hemde çok kötü derecedeydi 3 gün düzenli olarak kullandım geçti çok şükür çok etkili bir ilaç hemen faydasını gösteriyor her mamadan veya emdikten sonra su icirin
Elisaliya1 ppzeynep ilacı gazlı beze döküp diline sürmeyi deneyin daha çok geçiyor. Karbonatlı suyla dilini temizleyin. Aynı zamanda o ilacla göğsünüzün ucunu silin👍🏻
Asl90 ppzeynep temiz bir beze veya tülbent kullanın damlatın biraz bastırarak uygulama yapın sürme şeklinde değil hafif kazıma şeklinde başka türlü geçmez
ppzeynep Oznur129 2 gündür gayet düzenli kullanıyorum. Göğüslerime de sürüyorum. Emziklerini kaynatıyorum. Hiiiçbir fark yok. Sizin günden güne azalarak mı geçti?
Asl90 ppzeynep karbonatlı su ile beraber yapın. Zamanla azalıyor birden geçmiyor. Gögüs ucunuza ve emzik biberon gibi ürünleride temiz tutun sürekli. Eğer bunlara rağmen bir haftaya düzelme olmuyorsa tekrar doktora gidin başka bi ilaç denersiniz büyük ihtimalle. Doktor mikostatin verdiğine göre çok ciddi değildir geçecektir diye düşünüyorum temizliği sert yapın ben o şekilde kurtuldum karbonatlı su ile de sildim aynı zamanda
ppzeynep Asl90 Sadece dilinde olunca acaba süt kalıntısı da o yüzden mi ilaç etki etmiyor diye düşünmeye başladım. Devam edeyim o halde kullanmaya. Olmazsa tekrar sorarım doktora. Teşekkür ederim.
Oznur129 Hayır canım burda yazılanlarn hepsi yanlış ben kendim hemsireyim zaten karbonatlı su ile temizlendikten sonra o ilaç kullanılmaz ama şey yapabilirsin karbonatlı su yapıp bir tulbentle sil dilini bastirmadan zarar vermeden aradan zaman geçtikten sonra da ilaçtan kullan günden güne azalarak geçer hemen birden bire geçmez biraz daha kullan ben çok faydasını gördüm
ppzeynep Oznur129 Öncesinde 1 hafta günde 3 kez karbonatlı suyla sildim. Azalır gibi oldu hep, ertesi gün yine aynı. Mikostatinde bugün 3.gün ama yine bir fark yok. Acaba diyorum süt kalıntısı olabilir mi? Belki kendi kendine geçer zamanla. İlacı boşuna kullanıyormuşum gibi gelmeye başladı.😬 Günden güne azıcık da olsa azalma görsem neyse. Yok.🤷🏻♀️
ppzeynep Elisaliya1 Bugün 4.gün hala aynı. Artık pamukçuk olmadığını, süt kalıntısı olduğunu düşünüyorum. Bir iki gün daha devam edip olmazsa zamana bırakacağım.
PamukPrensesannesii ppzeynep merhaba bebeğiniz düzeldi mi acaba ? Benim bebeğim de 2 haftadır kullaniyor
ppzeynep PamukPrensesannesii Ben ilacı 5 gün kullanıp bıraktım. Doktor Kadir Tuğcu’ya da danıştım. Pamukçuk olmadığını söyledi. Hiç uğraşmıyorum artık. Ben de pamukçuk olmadığına ikna oldum. Geçmiyor ama yayılmıyor, sadece kustuğunda daha beyaz görünüyor, sonra azalıyor.
haydinyildiz ppzeynep hala ayni mi ben de geciremedim siz gibi sut kalintisindan supheleniyorum artik. Ne durumdasiniz
Masalikra1 haydinyildiz mikoetain bildigin nane surup gbi..begegim o kdr zor yuttuki yavrum 1 kere verdim daha vermedim
ppzeynep haydinyildiz 3.ayımız bitti, hala aynı. Ne ilerledi ne azaldı. Hiç karışmıyorum. Bebeğimin keyfi de gayet yerinde.😊
haydinyildiz Masalikra1 ya ayni her verdigimde midesi bulaniyo kusuyo. Karbonat olayi da ayni parmagimi sokamiuorum zaten de öğürüyo🙁