Noriye Brcnnnnn merhaba benimde 4 bucuk aylik bol emziriyorum ve Evet o kadar bazen uykuya gecmek icin uzun emer uyudugunu anlayinca cekiyorum geceleri uyandirmiyorum kendi uyanip emiyor eskiye gore daha sk emiyor gece sizin nasil
incikusum Brcnnnnn bizde dort bucuk ayligiz emme suresi maksimum 5 dk uyursa memede en az 15 dk fln emiyor ama bi yazida okudum artik kendilerini doyuracak sekilde emiyolarmis o yuzden ilk 5 dk da doyuyolarmis gogsu bosaltiyolarmis
Arman Brcnnnnn aynı durum bizde de önceden 20 30 dk emerdi. Şuan 4. Ay atağında olduğu için süre kısalıyor
Nuraymehmet Happymamii cenesi yoruluyor olabilir zamanla suresi artar heralde doydugu icinde cekiyor olablr
Mrveaaa Noriye aynen öyle eskiden 3saatte bir uyanırdı şimdi 1-2saatte bşr kalkıyor.ama şunu anladım her uyandığında hemen emzirmemeli başka sıkıntısı da olabılır en son çare emzirmeli gece uyanınca.
Deletedmom_25 Noriye vallahi canım benim bebeğim maksimum 15 dakka emip bırakıyor doktorumuz Çişli bez sayısına bakın ona göre doyup doyamadığı anlarsınız demişti bizimkisi de cıs gayet iyi yapıyor o yüzden her bebek emiş hızı farklı demişti süreye takılmayın diye
Pinarikoo Günden güne değişiyor, bazen 10-15 dk bazen 5 dk 🤗 Emmekten çok meme keyfi yapıyoruz memede uyuyoruz 😂
Svgcarim Eda5358 peki bu durum da mama da veriyor musunuz yada 2,3 dk emip daha sonra ne zaman emiyor diğer emmesi 1 saati geçiyor mu benim oğlumda 2,3 dk emiyor gece uyurken mama veriyorum gündüzleri acaba aç mı kalıyor diye içim içimi yiyor
Mebiyu 2 aylık her iki meme 15-20′şer dakika. Büyüdükçe çeneleri güçlendiği için sürenin kısalması normal diye biliyorum.
Noriye Mebiyu aynen de öyle benim bebis güçlendirecem diye epey yordu beni ama şükür 40 günden sonra emmesi düzene girdi 🤗🫠
Ess92 Brcnnnnn 40 günlüğe kadar 4 5 dk falan ama emzirme sayısı fazlaydı sıklığı da. 2,5 aylık şu an 15 20 dk emiyor sıklığı ve emzirme sayısı da düştü
gizemlili Norveckizi emmede problem var muhtemelen yara olmaması lazım. Areolayı değil de sadece meme ucunu emiyor olabilir.
Busra986532 Mrymboz 21 günlük yarım saat 1 saat emiyor ama gün içindede yarım saat filan durup tekrar aynı şekilde uzun uzun emiyor. Bir günü diğer günü tutmıyor. Geceleri uykuyla geçtiği içinde 10 - 15 dk max emiyor 2-3 saate bir