NTokar1 Zeyda Herşeyin başında kendine bakım geliyor bence fırsat bulup bi saç tarayıp düzeltme güzel bi koku sürme vs sen kendini mutlu hissedince zaten karşı tarafa güzel enerjin geçiyor:)
Zeyda NTokar1 karşı tarafa geçsin yada geçmesin onu pek düşünmüyorum da şöyle diyim sana mesela geçenlerde cilt tonumu eşitlemek için vitamin serum aldım ilk iki gün devam ettim üçüncü günden sonra günün yorgunluğundan rutini es geçip kendimi yatağa atıp uyudum yorgun düşünce üşeniyorum sanırım🤦🏻♀️🙊
Hep_mi_uykusuz Zeyda Aylar sonra bugun saclarimi duzlestirdim 2 hafta once boyamistim inan boya bile duzlesince gosterdi kendini.Esim ilk defa kizimi aldi parka cikardi bende evi topladim bi dus aldim az da makkyaj yaptim aylar sonra cok guzel olmussun sozcugunu duydum 🥰Once kendini sevmekle basla gerisi gelir
Drana Zeyda bazı doğal taşlar var onlardan yapılan takılar takabilirsiniz, bazı kokular var onlardan sürebilirsiniz.
Mekselinda00 Enerjimiz vardıda dişili kaldı bacım nerdeeee vallahi gözümün önünde yıldızlar uçuyor artık yorgunluktan stresten artık ben dert etmiyorum illa kadın gibi hissedicem diye neyse ooooo
Zeyda Mekselinda00 bende ters etki yaratıyor modum düşükse diğer her türlü işimde yorucu ve yük haline geliyor 🙊
Zeyda NTokar1 aslında doğru diyorsun doğumdan burana hatta hamilelikten bu yana hiç deliksiz uyuduğumu hatırlamıyorum 🙊
Adeniiinannesiiii Zeyda ben biraz kırığımdır nikahımda taktığım tacı ve kınamdaki bindallıyı giyip evin içinde hürremcilik oynuyorum sultanına hizmet et diye falan diyorum kocama oda alıştı bazen yapıyoruz böyle şeyler acayip bi dişil enerji geliyor deneyin ciddi tavsiye 🤣🤣🤣🤣
Minelinannesi355 Zeyda bı ara bence öyleydim tam saldım kendimi sonra bı baktım etrafim bakımlı güzel hatunlarla dolu sosyal medyada felan😂 hemen kalktım saçımı boyattim bakım yaptım ojelerimi sürdüm tırnak bakımı yaptım cilt bakımı yaptım diyete girdim güzel giyindim😂 evde olsam bile mesela canım sıkıldıkca gün içinde kızım iki uyku yapıyor bir uykusunda kendim de uyuyorum dinleniyorum ikinci uykusunda ev işi temizlik yemek yapıyorum akşam üstü eşim gelmeden makyaj yapıyorum güzel giyinip parfüm sıkıyorum hem kendimi iyi hissediyorum hem eşim işten gelincede güzel görünmek hoşuma gidiyor :)
Adarenn Zeyda duş, mis koku, taranmış saçlar,bir rimel bir ruj,birde en önemlisi saten pijama takimi yaz kış soğukta olsa satenden vazgeçmem