Aysegul3418 İkinci kez kız annesi oluyorum iki isim arasındayım Zeynepmi mihra mı yorum sizde kızlar:)
Cocolingo Aysegul3418 mşhra adını duyduğumda çok beğenmiştim, ama bir ‘Zeynep Alâ’ annesi olarak Zeynep diyorum 🌺
Deletedmom_36 Aysegul3418 Benim kizimin ismi Zeybep☺️ İlk kizinizin ismi ne mihra tek basina sanki anlamsiz gibi duruyor sanki yanina bir isim daha lazim
Yusufagahinannesi Aysegul3418 bence mihra çok kaba bir isim. Kelime ses uyumu olarak aşırı kaba geliyor kulağa ama zeynep çok güzel. Ben kızım olsa zeynep koyacaktım
Esma07 Gülsüm Mihra 💖 Kızımın ismi her duyan çok beğeniyor duyulmamış bir isim olduğu için bende internette görüp direk bu deyip karar vermiştim 🙈
Themamacita Zeynep en güzel kız ismi bence ama çok fazla Zeynep var ailemizde bu sebepten koymamıştım 😁
Oli Aysegul3418 Zeynep ismini cok sevrdim biricik halalarimin ikisininde kizi zeynep lakin is hayatinda bir zeynep tanidim anaaaa her seyden soguttu kadin beni özellikle de isminden 😬 mihra da soylerken genizden geliyor ve soylenmesi zor 🙈
Kumruu Aysegul3418 ilk kızınızın ismi ne Zeynep çok fazla var mihra yı ilk kez duydum bence güzel anlamı ne
Aysegul3418 Kumruu arkadaşlar toplu cevap olsun bu ılk kızımın adı miray esım koydu bunu ben verıcegım oyuzden karar veremedim dusuncelerınız ıcın teşekkür ederim bakalım nasıp dıyelım
Srpmzcn19 Aysegul3418 çok istemiştim kizım olursa ismini zeynep koymayı ama kaynımın kizinin adı zeynep o yüzden o ismi veremedim. Ben oyumu “Zeynep” ten yana kullanmak istiyorum 🥰
FatmaKrbkl Aysegul3418 hamileliğimi öğrendiğimde kız olursa Zeynep demiştim oğlum oldu ama Zeynep her hamile duyama tavsiyemdir nacizane, çok seviyorum 🌸
Elisam16 Mihra çok güzelmiş ilk defa duydum kızımın adı Elisa mihra ismini daha önce duysaydım kesin onu koyardım 🌸