Selin648 Geçmek bilmeyen ishal arkadaşlar evde daha önce doktorun bana verdiği reflor var cocuklar dada kullanan varmış yanlış birşey yapmak istemiyor kullanılıyor mu 2 yaş için birde 1 poşet hepsini falan mı dökeyim yoksa yarım poşet mı
Gokceyasinmiran Selin648 evet kullanılıyor canım yoğurda dök bi poşetin hepsini yedir düzenli kullan insallah geçecektir geçmiş olsun
cokozledim Selin648 kullaniliyor evet bizede doktor vermisti ne zaman ishal olsa kullaniyorum meyveli yogurda karistiriyorum hepsini geciriyor hemen ishali. Ya da suyuna karistiriyorum
huzunkovankusu Selin648 kullanılır ama doktora gidip test yaptırın mutlaka. Belki enfeksiyon vardır reflor tek başına işe yaramayabilir. Ateş de var mı?
papatyasevdalisiii Ben bi çay bardağı suyla verdim bizimkide 26 aylık hatta daha yeni kullandım geçmiş olsun
melosta Selin648 geçmiş olsun 250 mg demişsiniz kullanılıyor diyen çok ama onlardan mg tavsiyesi de alın istersiniz bebeğe fazla gelmesin kiloya göre hesaplıyolar genelde ilaçları doktorlar