Elifhfsa Benimki gibi zayf olan var mı doktorunuz nr tavsiye etti doğum kilosu 2700 infatrini mama verdi ama sevmiyor içmiyor
Sum2632 Elifhfsa benim bebeğimde 2500 kilı doğdu 4 aylık 5900 kilo doğum kilosuna göre gelişimi güzel dediler. Bence sizin de iyi.
nazanay Elifhfsa Benim kizim 3200 gr dogdu. 3 ay kontrolunde 5300 gr idi. Haftaya 4 ay kontrolu var. 6 kilodan az cikacak. Simdiye kadar gelisimi normal dedi doktor. Sadece anne sutuyle devam ediyoruz. Bakalim haftaya ne der.
acemiannedrnm Elifhfsa 6200 kg 5 bucuk aylık 1 kg eksiği var ama boyu iyi olduğu için ek gıdaya şimdi geçme dedi doktorumuz. Tatildeyken 1 hafta sonrasında başka doktora gittik o da çok zayıf ek gıdaya başla hemen dedi🤷🏻♀️ Ne yapacağımı bilmiyorum ben de
Busrakaya16 Elifhfsa benim bebeğimde 4 aylıkken 5950 gr 66 cmdi 3290 gr doğmuştu sadece anne sütü doktor gelişimini normal buluyor mamaya geç demedi ama kaşık mama önerdi hipp pirinçli ben vermedim çünkü bebeğim hiç sevmedi
Vera-12 acemiannedrnm ya doktorların 180 günü dolmadan bebekleri ek gıdaya geçirmek istemelerine inanamıyorum. Doktor bunu yaparsa herkes herşeyi yapar 6 ay olmadan bebeğin bağırsakları midesi katı gıdayı sindirecek kapasitede değil yapmayın allah aşkına sonra kabızlık mide hastalıkları büyüdüğünde de obezite daha bir çok hastalığa davetiye çıkıyor acele etmeyin
Cansu08 Busrakaya16 onu benim bebeğim de hiç sevmedi. Suyla yapma. Hiç tadı yok. Formül mamasıyla yap
Habibee Elifhfsa benim bebeğimde3 aylık kontrolünde 5400 çıktı herkes zayıf diyor ama doktor normal dedi doğum kilosu 2900
Mirayinannesi Elifhfsa benım kızımda 2300 dogdu suan 4 ay 22 günlük 5700 kg doktor dogum kgsuna göre normal dıyo
Derinminakolay Mirayinannesi nasıl normal ya ben prematüre Doğum yaptım 1800 doğru suan 4 ay 15-16 günlük 5600 hangi mama kullanıyorsun ek birsey veriyorsun Musun
Huriye89 Elifhfsa benim kızımda 2700 doğdu 4 aylıklrn 6 kiloydu gelıcek ay bakalım getekirse aptamil 1 numara kullan dedi ama ben daha başlamadım
Elifhfsa asocialmom bizimkinde doktor zayf dedi Devushka aptamil verdim icmedi keşke içse buton aldım yapıp yapıp doktum
Elifhfsa asocialmom bizimkinde doktor zayf dedi Devushka aptamil verdim icmedi keşke içse buton aldım yapıp yapıp doktum meric doktorum birsey demedi ama nerden alcam katcma
meric Elifhfsa İçerisine az vanilya şurubu ekleyip verin, raporlu mamalrın tadı biraz farklı oluyor. Arkadaşımda kullanıyor şnfatrini güzel mama. Doktoru ona vanilya şurubu önerdi, içmeye başladı.
Devushka Elifhfsa benm kızım 2000 kiloydu hastane çıkışı 3 aylıkken 5400 ü dü biz aptamil kullanıyoruz çok güzel kilo alımı 4 aylık kontrole bu hafta gidicez sizde mamayı değiştirin
hanifedog sabredin alışır mutlaka. biberon istemiyorsa kaşıkla şırıngayla deneyin. düzenli kullanınca çok fayda ediyor bu mama
Elifhfsa hanifedog olemi siz kullandınizmi fayda ederim sürekli derken peki bn uçtuğu sürece veriyorum bazen içiyor bazen icmiuir
Selenay Elifhfsa canım doğum kilosuna göre iyi sanki kilosu bazı doktprların abarttığını düşünüyorm ya 🤨