livanurvealpinannesi61 Elifmoms güvenilir bir sayfa ben geçen yıldan beri alıyorum ürünleri çok güzel bugün kargom geldi oğluma iki kez takım aldım dışarda bile giyilir ben çok beğendim ürünleri çok güzel.
Elifmoms livanurvealpinannesi61 malı nasıl acaba kaliteli mi bir de şikayet var da defolu ürün gönderdiler falan yazmışlar
Bomcuk Bizzat yerine gittim AvM’nin karşısında iki katlı küçük bir dükkan ürünler kaliteli değil ama evde giydirilir ucuz sonuçta
1_oglanannesi Elifmoms ben siparis verdim çok güzel ama kaliteli beklmeyin o kadar fiyatları çok uygun çünkü hatta şimdide kışlık vereceğim
Elifmoms biryazmasali evet bende bişey almadan önce mutlaka şikayet vara bakıyorum orda 2 3 tane yorum vardı ondan sordum
livanurvealpinannesi61 Elifmoms solma çekme VS yapmadı alt üst takım aldım oğlum 20 aylık 3-4 yaş aldım ben biraz büyük aldım 2- 3 yaş çok giyemez diye.
biryazmasali livanurvealpinannesi61 süper siizin adınıza sevindim ben genelde alışveriş yapmadan şikayet vara baktkm açıklamam da yazdım zaten
livanurvealpinannesi61 biryazmasali ne gibi şikayetler var ki 1 yıldır alıyorum canım ürünü ulaşmayan mı olmuş ki bakmadım hiç ben
livanurvealpinannesi61 biryazmasali bana hiç defolu ürün gelmedi canım görümcem almıştı ilk onada defolu gelmemiş hiç tanıdıklarım da öyle Bi sorun yaşamamış bişey diyemem o yüzden canım