Laleemir oglum 19 gunluk cok gazi var hic uyuyamiyor bioga ve zinco denedim ise yaramadi karnina ayaklarina havlu isitip koyuyorum sicak tutmaya calisiyorum ama yine olmuyor surekli kivraniyor yavrum bu gaz sorununu cozmus bir anne varmidir acaba bana yardim edecek zira uzuntuden kafayi yemek uzereyim😭
alinamm Laleemir üzülen üzülen geçiyor 3 ay gaz da azalıyor kendi kendine yapmaya başlayınca rahatlıyor sun onunla bir müddet ağlıyor acil kere taşınıyorsun ama büyüyor annesi büyümesinin sancısı onlar ayaklarına sürekli çorap giydir gün aşırı duş aldır karın masajı bunlar biraz rahatlatır
Smsek13 Laleemir rezene, kimyon işe yarar belki Allah yardımcınız olsun. Sizde dikkatli olun yeme içme konusunda. Sıcak tutun kendinizi.
Lutimusti Laleemir ah ah çok iyi anlıyorum seni 😔 ben hergün Rezene kimyon içtim .ha geçti mi eh işte ve banyo yaptır bence sonra karnına masaj ebe Ayşe olması lazım onun gaz masajı var onu yap.ama gerçekten bende ne yapsam geçmezdi hafif rahatlardı sonra yine aynı sadece zaman 😔. 3 Aydan sonra azıcıkkkk rahatladık 🤗
hayalperestbirealist Laleemir biogaia damla oyle hemen etki etmez canm denedim ise yaramadi demissin ama hergn ayni saatte kullanicaksn 10 güne ancak duzenliyor Biz de oyle olmstu yani Zor bi surec ama sabırlı ol bol masaj yap bebegine 🤗
Laleemir alinamm cok kotu biseymis bu gaz sancisi hergun o agliyornben agliyorum🙄 2 cift corap giydiriyorum ustune patikleri var onlari giydiriyorum ama yok yani dilerim tezden gecer😟
alinamm Laleemir o kadar çocuğu daralma annesi de ayaklarında sürekli çorap olsun fazlası bi işe yaramaz patik fazla zaten hava sıcak ben böyle yaparak bi de isilik yapmıştım çocuğu
pelin_emrh 60 günlük olduk hala devam edıyor. Hıcbir sey işe yaramıyor bizde canım. Rabbim bize kolaylık sabır güç versin
Laleemir Smsek13 dikkat ediyorum ama yine de eksiklerim var demekki 🙄 rezeneyi deneyecgim hemen hemde insallah ise yarar
Laleemir hayalperestbirealist biogayi haataneden cikar cikmaz doktor verdi yani yaklasik 15 gundur kullaniyodum ayni saatte hep ise yaramadi 😑 acaba bioga ile zinco birlikte kullanilirmi
DoaCnr Hicbise ise yaramiyor 97 gunluk olduk hala devam ediyo samp smlex biogai zinco nurse harvey momys bliss rezene zeytinyagi hepsini denemis biri olarak hem eski hem yeni yontemler yani tek care zaman ama cok zorrr yoruldum artik
Elifkonuk Laleemir oncelikle kesinle sen soguk biseyler yiyip içme bu altin kuralimiz 😊 sonra yemeklere bir cay kasigi kimyon.. ve hergün tohum rezene al kaymamis suya bir su bardagi icim 2 cay kasigi at 2 dk kaynat bes dakika demlendirip iç sonra azalmiş gaz sancisi ve bol uykusu olsun insallh minigin... benimde 2 aylik oglum var onda da var gaz sancisi boyle yaparak hafifliyo biraz olsun
Ruhak Laleemir canım bacaklarını birleştirip kafasına doğru kaldır gazını o kadar güzel çıkarıyor ki burda biri videosunu atmıştı ondan görmüştüm öle öle aştık bu problemi
Emineyldrann Laleemir bizim de öyleydi relactaz damla çok iyi geldi bize verir vermez gazını çıkartırdı birde kendin her yemekten sonra 1 çay kaşığı kimyon ye
Ruhak Laleemir bende korktum doktora sordum video biraz abartılı ama dikkatli bi şekilde yaparsanız zararı olmaz demişti
Ruhak Laleemir bende korktum doktora sordum video biraz abartılı ama dikkatli bi şekilde yaparsanız zararı olmaz demişti