Betul-08 The_Ana bende isterdim ama 5,5 kiloyu bile zor taşıyordum tombiş olsa nasılstaşırdım bilemiyorum
Dilaraaaaaaa The_Ana bunyese bence 3 oğlumda kilolu doğdular ikisi hala tombis yaşıtlarına göre ama ortanca oğlum çok zayıf 😂
giresun The_Ana asla tombul bebek sevmem..hele kız cocuklarinda çıtı pıtı severim çok şükür kızımda citi piti kiloluda değil sağlıkli çok şükür
DeryaEFE11 The_Ana benim oğlum 4.400 gr doğdu şu an 8 aylığız 10.750 gr artık hareketlenmeye başladı kilo alımı yavaşlayacağı için ileri de sorun olacağını düşünmüyorum maşallah yemesi de yerinde sebzeleri meyveleri güzel tüketiyor her çocuğum yapısı farklı işte boğum boğum tam ısırmalık şu an 🫠
Dilruba_1 giresun evet kız bebeklerde boğum boğum çok da iyi durmuyor ama benimki kız da tam zayıf gibi 3 aylığız en son 4760 gr dı şimdi kaç bilmiyorum minyon duruyor boyu uzun ama
giresun Dilruba_1 benim bebeğim 7.5 aylık daha 7 kilo 300 Gr minyon ♥️boyu 71 cm ..çok şükür sağlıklı..benim tanıdığım oğlu tosun gibiydi bebekken şimdi 4 yaşında ip gibi çocuk hicbirsey yemiyor ve hiperaktif yani önemi olan bebeğin küçükken tombul olması değil sağlıklı bir şekilde sağlıklı yiyecekler ile büyümesi bence..
Dilruba_1 giresun tosun gibiydi bebekken şimdi 4 yaşında ip gibi çocuk hicbirsey yemiyor Zaten küçükken tombul olsalar bile 6. Aydan sonra kilolular veriliyormuş sanırım
Ozgemre Benim bebeğim de zayıf bebeklerden iştahı yerinde kilo almıyor 7,5 aylık ama çok hareketli hiç Yerinde durmaz sanırım bünyesi zayıf bende çok isterdim azıcık boğum olmasını çok şirin duruyor benim oğlanında kaburgaları sayılıyor 😂😂😂