Busraaberk Perapera ben banka hesabi ekledim ve SGK dan bugün mesja geldi para hesaba yatacak sizde öyle yapın paranızı alın
merveladam78 Perapera merhaba birsey sormak istiyorum benim ödeme durumunda bankaya gönderildi yazıyor ödeme detayında ise ödeme gerçekleşmiş yazıyor muhasebe ismi vs yazıyor yanı ben bu parayı cekmis miyim 😄 hatirlayamadim
Birdunyabircennetannesi Deletedmom_73 Adınıza yapılmış şahıs ödemeleri bulunmamaktadır. Teşekkürler yine fakirliğe devam
Cansuderin Deletedmom_73 ödeme durumu detayı kısmında : bankadan para geri gelmiş Ödenememe sebebi: son ödeme tarihi geçti yazıyor yani şuan alabilceğim bi para var mı yok mu anlayamadım🙂 bilen yazarsa sevinirim
merveladam78 Cansuderin alo 170 i arayın biraz önce araştırdım da ordan geri talep edilebiliniyormus ayrıca emzirme yazıp is göremezlik ödemelerine tıklayınca da bütün ödemeler görünüyor
Cansuderin merveladam78 çok teşekkürler vallahi 107 tlm varmIş😄iyi geldi yalnız 1 seneyi geçmiş çekiliyor mu yinede bilginiz varmı
merveladam78 Deletedmom_73 is göremezlik ödemelerinde hangi tarihlerde paranın yattığını vs görebiliyorsunuz
Elifduruveannesi Deletedmom_73 oha suan o kadar insanın duasını aldın ki. En azından benimkini aldın. Banada yatmış 600 küsür lira. Bankaya gönderilmiş yazıyor. Yarin ilk işim PTT den parayı çekmek olacak
Sema1503 Deletedmom_73 emzirme parasına nasıl başvuru yapılıyo ve herkes alabiliyor mu Bide doğumumdan 5 bucuk ay geçti başvuru yapsam alabiliyor muyum