Deletedmom_73 Mylove135Bt PTT bankası merkezi ödemeden, ödeme yapılmış yazıyor yani ptt’ye para yatırılmış oluyor 😊
Birbebetoannesi Deletedmom_73 acaba emzirme parası başvurusu nasıl yapılıyor biliyor musunuz:) eşime de kendime de baktım adınıza yapılmış şahsi ödeme bulunmamaktadır diyor.
sese3209 Deletedmom_73 310 emzirme ödemesi 13.739 TL de geçici işgöremezlik yatmış. Tabii çoktan çekilip harcandı bile 😅
Aselmomyy Aynur60 e devleten “ptt üzerinden yapılan kurum odemelerine” bakın orda gözükür bende de aynı şekilde yazıyordu ama yatmıştı
Aynur60 Aselmomyy teşekkür ederim evet öyleymiş bnde söyleniyorum sanki çok veriyolarda bide yatırmıyolar diyodum
Peri_sshh Deletedmom_73 nasıl yani peki bende bankaya gönderildi ödeme durumunda da ödeme gerçekleşmiş yazıyo çekmiş oluyoruz bu durumda demj😁
Perapera Geçici iş göremezlik yatmış bana da ama ödeme tarihi geçmiş yazıyor. Ptt gitsem alabilir miyim parayı
Busraaberk Perapera bizdede aynısı yazıyor tarihte yok parayı alabilirmiyim bilen varsa yazsın lütfen
Busraaberk Perapera ben banka hesabi ekledim ve SGK dan bugün mesja geldi para hesaba yatacak sizde öyle yapın paranızı alın