Zeytinnn-gozzz1 Merhaba.. 1 buçuk ay sonra kaynımın düğünü var ve gösterişli, şık tesettüre uygun bir abiye arıyorum. Önerebileceğiniz güvenilir sayfaları bekliyorum 💜
eylulmin Zeytinnn-gozzz1 ben bu elbiseyi çok beğenmiştim. Ay başı görümcemin nikahı vardı. Nikahta ağır kaçar diye giyemedim. Belki siz beğenirsiniz.
poyrazveannesi55 Zeytinnn-gozzz1 Beyhanbutik var instgram güvenilir sayfa ben ve arkadaşlarım abiyelerimizi ordan aldık. Melihatarhanciofficial var bu sayfada güvenilir bakabilirsiniz
SCerenY Zeytinnn-gozzz1 uygun fiyatlı denizbutik diye bir sayfa var ben ordan alıyorum çok da güzel duruyor elbiseler ancak tesettüre uygun var mı hiç dikkat etmedim bir bakın dilerseniz
Gryffindor Zeytinnn-gozzz1 O zaman Modanisa da bulabilirsiniz. Hem bugün 21 Eylül indirimleri var baya uyguna alabilirsiniz
Zeytinnn-gozzz1 Saafie çok haklısınız bikaç güvendiğim sayfa 500-600den başlayan fiyatlarla var fakat biraz daha bakınmak istiyorum
Pol34 Seymaay ne kadara satıyorsunuz keşke önce bilseydim kuzenim deli gibi her yerde ikinci elini aradı lacivert rengini hem de. Yine söyleyim belki almak ister