Zha0601 Arkadaşlar normal doğum dikişleriniz için hangi kremi kullandınız? Madecassol kullanan oldu mu? 🙏🏼
1morportakal Zha0601 doktorum bana herhangi bir krem sürmememi tavsiye etmişti iz açısından. Hastaneden bi solüsyon verdiler gazlı beze döküp onu koymuştum, fitil vermişti bir de antibiyotik vermişti
Zha0601 Atlas09 ilk 1 hafta hiçbir şey kullanma dedi bana doktorum sadece kuru tut dedi. Şimdi madecassol önerdi
kelebek_17 Zha0601 20 günde dikişler düştü. 35. gün kontrolde içerde bir tanesinin daha iyileşmemiş olduğunu söylemişti.
Zha0601 1morportakal bende antibiyotik kullanıyorum birde bu verdiği kremi umarım en kısa zamanda geçer gider
Denooomii Zha0601 krem vermedi bana antibiyotikler vrdi bide batikon dokceksn dikişe dedi icdende vardı benim dikis
kelebek_17 ozgenurtekin kendiliğinden düşüyor. doğum sonrası ilk kontrolümde dışardaki kesi olan yere baktı sadece. 40 kontrolü dediklerini ben 35. günümde yaptırdım ona vajinal muayene gibi bakıyor ultrason cihazıyla. bir de smear testi yapmayı öneriyor 40 gün olunca.
Nuraymehmet Zha0601 benim doktorum krem felan onermedi nrmal suyla yikayabkrsin dedi 43 gun oldu bi sknti yasamadim
Ebuli54 Zha0601 Bu sabah bana doktorum emla diye bir krem yazdı onu kullan ağrıları için dedi benimkiler çok ağrıyor
kelebek_17 Zha0601 evet iç dikişlerde kendiliğinden iyileşiyor bir şey kullanmadım. sadece benim son kontrolde hafif enfeksiyon var demişti fitil vermişti.