denos_63 kan yapıyomuş kızıma almayı düşünüyorum nasıl kullanıyosunuz? 14 aylık şuanda sulandırıp versem içermi bilmiyorum pekmezi hurma özünü zorla veriyorum inatçı biraz. yemeklere katsam olurmu acaba? tadı nasıl şekerli gibimi severmi sizce?
Elin34 denos_63 ben kullanıyorum. İştah için ama pek faydasını görmedim daha. Normal pekmez gibi aynı tadı sever yani ama yanlış bilmiyorsam eğer 2 yaşından önce verilmiyor diye biliyorum ben
Mavis34 denos_63 benimki direk yemiyor pekmez ve suyla karıştırıp biberonla koyuyorum.iciyor o sekilde
rosesbabys denos_63 ben aldim gecen ebebekte gordum 1 yas ustu yaziyor hafif eksimsi tadi ama lezzetli sadcee pekmez gibi sekerli degil anlatabildimmk bilmiyorum 😄 mesela az once pirinc unu yaptim ondan koydum 1 kasik yedi
melrosee denos_63 Köyceğiz markasının kullanıyoruz . Meyve suyu yapıp veriyorum, tadı tatlı . Diğer markaları bilmiyorum denemedim 🌸
Dilaylaa Karadut özünü ben bir yasa doğru vermeye başladım doktora danışıp , soğuk sıkım şekersiz tercih ediyorum kızım çok seviyor tadı da xok güzel
denos_63 rosesbabys keske benim kızda pirinç unu yese yaa😂 katı sıvı her türlü denedik yok yemiyor inatçı😂 belki yulaf lapası yaparsam yer öyle denerim😬
Mavis34 denos_63 oda olabilir benimki ağzına küçük taneler gelince yemek istemedi o sekilde suyunu içmek daha hoşuna gitti
Melis84 Muhallebilerine katıyorum öyle seviyor. Hurma özü keçiboynuzu özü dut özü dönüşümlü kullanıyorum . Ha kilosuna farkettim mi derseniz etmedi yine zayıfız iştahsızız ama enerji alıyor en azından