Bellatrix arkadasim sabir etmekten baska çözüm yok.kimi cocuklarin cok uzun suruyor bu sureci,kaka tutma sorunu.ben de hic asamam saniyordum ama benim kizima da 3 ay once başladım tuvalet egitimi.bak yeni yeni cok zorlamadan ve bana sarila sarila yapiyor oturaga.ben zorlamamak adina sirf tutmasin diye kuloduna yapmasina izin verdim.bu zamana kadar kuloduna yapti.4 defadir oturaga yapiyor masallah diyim.baktim tutuyordu yani 3 gunde 1 yapmaya baslamisti bezi atınca.hemen dulcosoft başladım bir cay kaşığı.gitgide onu azalttim iki gune 1 verdim misal.baktim ki tutmayip kuloduna zorlamadan yapmaya basladi o zaman dedim istedigin meyveleri alicam,surpriz.yada kucuk baska surprizlerim olacak oturaga yapalim lutfen dedim.kulotlarini atiyorum kulot kalmayacak vs dedim ama bu konuda daha da yumusadigini gorunce konuştum bunu.oncesinde asiri agliyordu.gitgide o inadi kirildi iste 3 ayda,hala tam duzelmedi hala 2-3 gunu buluyor yapmasi.yapmiycam bile dedigi oluyor ama zamana birakmaktan baska care yok.yavasca bu durumun aşıldığını goreceksin o zaman oturaga gecersin,hic zorlama.yanlis mi bilmem ama kuloda yaparsa da musade et,kabiz olmasından iyidir.