Ardenege38 Hansmomyy bende doktor arasındayım gecen gün tekdende bi doktora götürdüm gercekten rezaletti bi kere hümadakine götürmüştüm gece acillik olmuştu çetin arıktı sanırım ilgiliydi baya ama hüma hastanesi bana güvenli gelmedigi için devam etmedim
Hansmomyy Ardenege38 aynı düşünüyoruz galiba 🙊bana da Acıbadem’den Mahmut baktır diye bi doktoru önerdiler sırf hastanenin güvenilirliğinden dolayı bi denemek istiyorum
Elif1150Ecem Hansmomyy Erciyes hastanesi Ercan Genç , kızkardeşim götürüyor çok memnun kendisinden….🤗
ElifnurSlm Elif1150Ecem oğlum 3 aylık ve doğduğu günden beri ona gidiyoruz muhteşem bir doktor ve her sıkıntı da hem bizi rahatlatıyor hem bebeğimizin sorununu çözüyor
Elif1150Ecem ElifnurSlm kesinlikle kardeşim de çok seviyor ,yigenim sayesinde çok gidenler oldu bende dahil 🤗 artık her gidenler selâm söylüyor yigenime sevecen bir dr …
Ardenege38 Hansmomyy denerseniz bnaada haber verin lütfen gerçekten güvenilir bilgili ilgili doktor çok zorlaştı ya 🥹
Edsarr Hansmomyy bende başta soner beye gidiyordum memnunduk ama çok yoğun olduğu için acıbadem de Emel hanıma gidiyoruz genel olarak memnunum canım bir sorun olduğu zaman wp üzerinden yazıyorm hemen dönüş yapıyor sağolsun
Hansmomyy Edsarr ya benim için öncelik kesinlikle ulaşılabilir olması Soner beyden de bu yüzden muzdaribim. Emel hanımı da duymuştum iyi anlamda çok teşekkür ederim 🫶🏻🥰