Btlyc Hansmomyy bende sizin gibi Soner beye gidiyordum daha sonra kendisi ile iletişim kuramaz olduk artık bıraktım
Elif1150Ecem Hansmomyy Erciyes hastanesi Ercan Genç , kızkardeşim götürüyor çok memnun kendisinden….🤗
Hansmomyy Deletedmom_21 baroyla anlaşmalı diye o hastaneyi tercih etmiştim Soner beyden memnun kalınca devam ettim ilk zamanlar ulaşılabilir geliyordu iyiydi ama son zamanlarda ulaşmakta zorluk çekiyorum o yüzden değiştirmeyi düşünüyorum 🙁
Zeynossunannisi Hansmomyy bende soner hocayı yazacaktım çok ilgili bir doktor aslında kızım hastalandiginda ertesi gün durumunu sorar mesajlara çabuk geri dönüş yapar
Hansmomyy Zeynossunannisi ilk zamanlar çok memnundum bilgisinden felan gayet memnunum bende sizin gibi ama sonradan iletişim kurmakta zorlandık biraz açıkçası Acıbadem’de birkaç doktor adı duydum öneren olur mu diye bi yazayım dedim
Ardenege38 birbebelianne melahat hocayı instadan takip ediyorum ne kadar komik ne kadar şirin bir insan yaaa☺️
Ardenege38 Hansmomyy bizde ona gidyorduk bıraktık aslı hocayı tavsiye edebilirim bide acıbademde kadın bi cocuk doktoru var onada çok iyi diyorlar
Hansmomyy Btlyc bizde öyle olduk kuvözde kalmıştı oğlum o kadar ilgilendi ki en sor günümde yanımda oldu resmen ama sonradan iletişim kuramıyoruz resmen ulaşamıyorum hangi doktora gidiyorsunuz artık
Ardenege38 Hansmomyy bende doktor arasındayım gecen gün tekdende bi doktora götürdüm gercekten rezaletti bi kere hümadakine götürmüştüm gece acillik olmuştu çetin arıktı sanırım ilgiliydi baya ama hüma hastanesi bana güvenli gelmedigi için devam etmedim