Suleyy Kızlar bebeğimin sarılığı artmış. florasan takıcam beşiğinin üstüne üzerini çıplak mı bırakmam lazım hava soğuk öyle nasıl bırakıcam giyinik olsa geçirir mi
220322 Suleyy hastanede verilen ışık mavi ışık olarak geçiyor . Emzirmek mama ve su vermelisin geçmesi için
tineanigra Suleyy florasan hiç bir işe yaramaz hastanelerdeki verilen ışık farklı ultraviyole ışık fototerapi yani. Sarılık bol emzirmekle düşer düşmüyorsa sütünüz yetmiyor olabilir mama takviyesi deneyin doktora ulaşma şansınız varsa sorun
Elika00 Suleyy doktorunuza danışın mutlaka. Emziriyorsanız bol bol emzirin. Em güzel ilaç o. 2 saatte bir beklemeyin. Ben saat başı emziriyordum sık sık emzirin düşer
Perilice20 Suleyy ben bu durumu doktora sordum hastanedeki verilen ışık farklı demişti. Açık alanda güneşe çıkarın pencereden gelen güneş te olmuyor
Suleyy Elika00 malesef düşmüyo sürekli emziriyorum her şeyi denedim her şeyi 3 gün içinde 14.5 a yükselmiş en son bu kaldı 2 gün sonra kontrolümüz var
Saaki Suleyy sütünüz yetmiyor olabilir mama desteği verin benim kardeşim 14 gün hastanede kalmıştı sariliktan , kan şekeri düştüğü için sarılığı çıkıyordu mama yiyince normale dönüyordu
Suleyy Saaki mamada veriyorum son 2 gündür azalttım doktorda verme diyince sütümde var kontrol ediyorum sürekli
Dilaylaa Benim kızım yogunbakimda kalmıştı, oradaki ışık ile o aynı değil boşuna yapmayın. Mutlaka mama takviyesi yapın emzirme sonrası.
Sevdapl Suleyy biz de bir gün yattık çıktık tekrar yükseldi ama normalmiş zaten yükselmesi. Ertesi gün düşüşe geçti. İki gün sonraki değeriniz düşmüş olacak endişe etmeyin. Floresan ışık insanların uydurması bence. Ben de çok araştırdım doktorların hiçbiri floresan azaltır demiyor.
Perilice20 Suleyy bence öyle yapmayin günde üç kez falan verin eğer iyi emiyosa ben her emzirme sonrası biberonla verdim meme reddi oldu kaşık biberonla verin yada
Halime-yldrm Evde tek ilaç emzirmek sürekli emzirmen gerekli, 25 günde atlattık billurubin düşüktü ama sarılığı en son gözlerinden Attık. Sürekli emzirmen lazım ki tuvaletini yapsın idrar ve kakayla atar.