Monaroka Selamün aleyküm gızlar. Nasipse evimizi boyatacağız. Gri renk düşünüyorum ama tonuna karar veremedim. Çok koyu tonlar istemiyorum. Filli boya alın dedi boyacı, boya ve ton hakkında varsa tavsiyeniz alırım reisler
baloglusss Monaroka bizimki dingin gri ama filli boya değil sanırım herkes çok beğeniyor koyu değil ferah ve şık
RainOverMe Monaroka filli boya momento silan. Gecen ekım ayında annemlere yaptık super bır boya benım kız evı turlayarak kusar her yer rezıl olur kadının duvarlarına da kustu tabı. Dedım gıttı boya 🤪 sıldım ne leke ne bı soyulma super bır boya tam sılınebılır ve yıkanabılır ozellıgı var annemlerın de grı ama hangısıydı hatırlayamadım bı renk kartelasına bakayım sız tam olarak nasıl ıstıyorsunuz alt tonu mavı olan var pembe gıbı olan var ben mavı alt tonu sevemedım kuzenım acık tonunu yaptırdı bıldıgınız mavı duruyor bı komsumuz da oyle yaptı onun da aynı sadece bır ıkı tık koyu onunkı.
MiracAlpinveUmutunAnnesi Monaroka Bu ne be yetti artıkın atacam kendimi çekyattan aşaaa Gri gözel renktir diyeceklerim bukadar
Deletedmom_35 Monaroka bende geçen yaz boyattım dyo marka kodunu ve duruşunu atıyorum kodu 7571 fikir olur belki çokta memnunum neden boyacı özellikle o markayı önerdi size ?
Monaroka Deletedmom_35 Çok güzel olmuş güle güle kullanın 🌸 Bilmiyorum ki ya, ben de polisan istiyordum
Deletedmom_35 baloglusss valla bunu boyatırlar korkmadım değil kapatır evi diye ama iyi ki yapmışım koridoru falanda bu renk yaptım içime sindi 😅
Deletedmom_35 Monaroka ya ne farkeder fiyattan başka hiçbişey farketmez bence silinebilir olsun yeter zaten kalitesiz marka boyada isim olarak çok duyulmamıştır duyduklarım hep tercih edilen boya markaları marshall Polisan filli dyo bikaç tane daha var yaygın bunlar
Monaroka Deletedmom_35 Aynen aslında ama ne bileyim öyle demiş. Silinebilir olması çok önemli zaten şu anki boya mat, silinmiyor toz gibi