İşte aradığım konu!
Tam net olmamakla beraber benim bebeğimde de reflü olma olasılığı var. Mamayı mutlaka eğimli veriyorum, sonrasında bir süre o eğimde tutuyorum, sonrasında gazını çıkarmaya çalışıyorum. Şu anda büyük sıkıntımız; biberonla eğimli bir şekilde mamasını verirken tıkanıyor, mamayı ağzında mı tutuyor yutmuyor mu anlamadım. Bir kere biberon ağzından kaçtıysa bir daha da almıyor. Sizde belirtileri ne oldu? Bir hırıltı var benim kızımda, hep değil ama mesela çoğu zaman mamadan sonra. Doktora 2 hafta önce gitmiştik, ciğerleri temiz dedi, ama hala devam ettiği için geçen gün yine doktorla irtibata geçtim, reflü olabilir dedi. Aptamil ar bir kutu deneyebilirsin dedi. Ay başı yine kontrolümüz var bakalım daha detaylı bakar belki. Kilosu ortalama olduktan sonra varsın az az alsın mamasını ama şu an mama araları açık ve az içiyor. Uyandırsam da uykulu olduğu için randıman alamıyorum.
Caprol ne alaka ateş düşürücü, ateşi mi var ki? Bir de şase kullanıyoruz diyorlardı diğer ilacın yine ismi yazılıydı konuda. O da iyiymiş sanırım. Kızım 2,5 aylık!
Her şey için şükrediyorum ama elimde değil, dert ediyorum..