Pericikk Ysmn11-11 estağfirullah sorabilirsiniz tabi☺️ 3 ve 5.aylarda nimerix, 7 ve 10.ayda bexsero ve 13.ayda hem nimerix hem bexsero olduk. Toplamda maliyeti, fiyatları net hatırlamıyorum ama 3800 yada 4000 gibi tuttu.
Ysmn11-11 Pericikk Teşekkür ederim bize de doktorumuz ikisini de önerdi dah vurdurmadim ama.7. Ayda vurduracagim inşallah
Daenerys Ar-ba biz 3. Ayda başladık. O zamanlar daha uygundu. Geçen gün bexero son dozu yaptırdık 906 tlye
Symakrkt__ Morningstar meningekok aşılarından b grubu bexsero ve acyx grubu nimenrixi hangi ayda basliycaksiniz 🤗
Morningstar Symakrkt__ vala o doktorun kontrolünde 5. Ayda rotayı yapınca söyleyecek bize ilk hangi aşı olucak ismini söyler acikcasi kafamı karistirmamak adına bende ayrıntılı sormadım ona doktorun planı ne ise onu uygulucaz 😊
Mrvsmt2502 Ar-ba başka alı olmadığı için 3-5. Aylarda rota planladık sağlık ocağındaki hemşiremizle. 1 yaşından sonrada meningokok olacak memejiti 1 yaşından önce başlamayalım çocuk çok fazla aşı oluyor zaten dedi
Deletedmom_33 Ar-ba 2-4 aylarda rota yaptırdım 495 TL idi. 1 hafta önce bexero yaptırdım 906 TL. Hiçbirinde ateşlenme olmadı
Ysmn11-11 Morningstar Ondan ne şüphe 😔 buyuzden yaptırmadım zaten özel hastane özel asi derken sıra anca geldi
Norveckizi Memnjit aşısını ertlemek korkutucu geliyor bana Ya çocuk menenjit geçirirse beyninde hasar kalırsa Ne kadar erken yaptırılsa o kadar iyi değil mi Niye erteliyor erteleyen doktorlar
Tugba314 Ayda rotavirüs ve menenjit aşısı yaptrdık ateş yaptı erken mi olduk diye korktum 3. Ayda yaptıranlar var değil mi yalnız değilim