Terane Similacmi?Aptamilmi? Hangisi daha iyi? ben doguldugu gunden itibaren Similacl basladim.2ay+20..( 2 haftadirki 3 gunden bir yapior kakasini) sizce aptamile kecsem duzelirmi bu durum?
Azra_Mina Terane aptamil kabız yapiyor diyorlar ama tabi bebekten bebege degisir ben kızıma bebalac gold kullanıyorum ve 3 günde bir yapmasi normal sadece anne sütü icen bebekler her gün yapıyor similacta gaz sorunu olmuyorsa devam edin gaz yapmiyan mamalardan biri similac Gaz sorunu var mı?
Keremozaninannesi Terane yaklaşık 4 aydır aptamil kullanıyorum hiçbi sıkıntı yaşamadık kabızlık gaz doymama vs çok memnunum tabiki bebekten bebeğe değişir
Ebrs Terane aptamil kullaniyorum, 2 3 gunde bir kakasini yapıyor oglum. Yaoamazsa mamasina 1 çay kasigi zeytinyagi karistiyorum öyle yediriyorum. Sorun kalmiyor 😊🤷♀️
Terane Azra_Mina gaz sorunu yok ilk ayda oldu ,az oldu ama biocol gaz damlasi kullaniyodum onunlada gecdi
Terane Azra_Mina gaz sorunu yok ilk ayda oldu ,az oldu ama biocol gaz damlasi kullaniyodum onunlada gecdi
06ruzgar Bende similac kullanıyorum çok memnunum fakat kaka rengi yeşile döndü similac kullandığımdan beri aptamil de sarıydı ama çok gaz yaptı sizdede aynımı merak ettim .
Bngl_eylul Aptamil anne sütüne en yakın formul olduğu için gaz yaparmış çünkü anne sütünde de laktoz var ve bebekte gaza sebep olur bebeğin bağışıklığı için gaz bile gerekli bünyesine buda aptamilde var. Ben aptamil pregomin as kullanıyorum kızım çok şükür hergün kakasini yapıyor.
elfdfn Terane aptamil kullanıyorum kabızlığımız yok ama gazımız çok başka mamaya da kabızlık yapar korkusuyla geçemiyorum. Tabi bebeğe göre değişir
Farahzeynep Terane aptamil kullanıyoruz, bir kere similac kullandık onda da kabız yaptı hep kustu. 2 aylık olduklarında 2-3 günde bir yapıyorlar, 3 ayda düzeliyor. Benim kızımın öyle olmuştu
asocialmom Terane similac bizde yeşil kaka yaptı aptamile geçtik düzeldi ama içerik olarak similac daha temiz
Merve1705 Terane 7.5 aydır aptamil kullanıyorum arada deneme amaçlı farklı mamalar kullandık aptamil den vazgeçmem kabızlık yapmıyor çünkü
Ssssraa Aptamil kullanıyorduk bebeğim 2-3 günde bir kaka yapmaya basladı. Aptamil conformil aldım mama kabız yapıyorsa diye, bebeğim hâlâ aynı. Yani mamayla alakası yokmuş
Sasah1441 Terane smilac kabul etmedi bebeğim sürekli kustu aptamil doyurmadı sma geçtik oda kabız yaptı Dr hepsi aynı dedi ama sma bi tık iyi gibi geldi bana da bende kararsızlardanım :(