Klymeneninatlasi Merhaba hanımlar balık yağı aldım oğlana ama ne zaman vermem gerekiyor? Siz ne zaman veriyorsunuz?
Bedisayaz Leylaa_ ben de möllers veriyorum genelde sabah kahvaltı sonrası veriyorum aç tok farketmez diyordu. Bazen uyandığında d vitamini ile aynı zamanda veriyorum aç karnına.
Klymeneninatlasi Bedisayaz d vitamini zaten möllersde var ikisini birden fazla gelmez mi acaba çünkü doktorum bırakabilirsin d vitamini içinde var demişti
Esra_Deva Möllers aldım. Haftada 3 gün bir kaşık veriyorum doktor tavsiyesiyle. Güzel doyduğu yani tam tok olduğu herhangi bir öğün sonrası. 14.5 aylık. Yaklaşık 1 ay oldu sanırım başlayalı.
Klymeneninatlasi Esra_Deva biraz ağır gibi geldi bana tadına baktım da kimileri akşam yemeğinden sonra veriyormuş ama ağzında o tatla uyumasınıda istemiyorum açıkcası dediğiniz gibi bende kahvaltıdan sonra vereyim ☺️ Doktor bana her gün 1 çay kaşığı verebilirsin dedi sizin neden öyle acaba 🙄
Bedisayaz Klymeneninatlasi haklısınız var doktorum elimdeki 400’lüğü bitirebileceğimi söylediği için bitene kadar veriyorum. Bitikten sonra sadece balık yağı ile devam.
Esra_Deva Klymeneninatlasi en güzel kahvaltıyı yapıyor çok şükür o yüzden kahvaltıdan sonra veriyorum. Vallahi sorgulamadım neden 3 gün diye. Ekimde kontrol var belki arttırır bizimde 🥰
Esra_Deva Leylaa_ iştahında genel olarak sıkıntı yok benim kızımın hamdolsun. Yani zaten gebel olarak yiyen bir bebek ekstra bir fark görmedim bu yüzden
2121 ben meyve puresıne karıstırıp veriyorum o bir turlu kusuyor möllers iyi bı balık yagı fakat agır oldugu için içemiyor mecburen puresıne katıp veriyorum
Klymeneninatlasi 2121 evet haklısınız bu sabah kahvaltıdan sonra verdim problem yaşamadık direkt olarak içebilecek sanırım
Klymeneninatlasi Esra_Deva benim oğlanın aslında iştahı güzel ama ben beyin gelişimine olan faydası için aldım ☺️