Melake Ayfer2608 etmee her pes ediceğin aklına geldiğinde kendine beğenmediğin yerin aklına gelsin hen öyle yapıyorm😂🤣
Melake mertalibrother evet canım hastane burası doğum yaptğım hastanede diyetisyenim var daha öncede gitmiştim sadeve muane ücreti alıyolar işte.
Melake mertalibrother hem ayda olunca daha iyi sonuclar görüyosun daha öncede 15 kilo vermiştim bu diyetisyenimle ama ozaman her sabah 1 saat yürüyordum simdi nerdeee keske yapabilsem
mertalibrother Melake anladım canım fiyatı gayet makul bu arada bişey sorucam kas kaybettigini söylediginde kası sporsuz nasıl geri alıcaksın onu söyledimi acaba
defnemommm Melake bende diyetisyene gidiyorum ama maydanoz süt azaltıcı etkisi var dedi ve vermedi emziriyor musunuz 🤗
Melake defnemommm hayır canım sordu bana emzirmediğimi söyleyince verdi zaten emmedi benim oğlan malesef
DurkizimYapmakizim Ayfer2608 ekmeksiz kahvaltı nasıl yapabiliyorsun ya 🤦 ben kahvaltı öğününden korkuyorum, ekmeksiz yapamam diye düşünüyorum.
Melake DurkizimYapmakizim ekmeksiz olurmu 2 dilim yazdı tost ekmeği bide 😂 basta zorlanma diye ama ben normal ekmek boyutunda tam buğday yiyorum 1 tane zor yeniyor cabuk doyuruyor bide kendime tabak yapıyorum önce gözüm doyuyor😂
Selma_eksn1 Sezeryan doğum yaptım bir hafta oluyor ve kilolarımdan kurtulmak istiyorum ne zaman spora baslayabilirim ve sezeryan göbeği gidermi 🥺
Melake Selma_eksn1 hepimiz bundan muzdaribiz 😂 9 ay oldu verdim ama vıcık vıcık göbüşüm leslie yapıyorum bi nevi yürüyüş yerine geciyor ve düzenli yapımda faydası gercekten oluyor ama senin için erken