Melake Kızlaarr doğumda 12 kilo alıp 10 kilosunu verdim fakat hamile kalmadanda 5 kilom vardı yani 8-9 kilo vermem gerekiyor ve kendimce başarsamda kas kaybetmişim diyetisyen yoluyla yarın baslıyorum. Ben cook motiveyim ve hepinizi motive etmeye geldim💃💃💃
Eminos Melake bende konyada yasiyorum diyetisyene gidiyorum 6 kilo verdim bu ara hic yapamadim ama devam insallah ama mutlaka spor yapin leslie 2 veya 3 yapın cok fayda gorursunuz
Melake Eminos evet leslie verdi zaten de biliyodum ama cocuktan ona pek fırsat olmuyor. En azından 15 dk bile olsa yapıcam
Ayfer2608 Melake benim de 9 kilo fazlam var dün basladim diyete ekmek yemiyorum,porsiyonlarimi kücültüm umarim pes etmem😭
Yesilev2022 Bende geçen hafta salı günü gittim öncesinde de biraz diyet yapıyordum ama bu çok katı geldi 😓
Melake Yesilev2022 yani hepimizin bildiği şeyler sadece detoks suyu verdi hibiskus+elma+limon+maydonoz 1.5 lt su ile kaynatıp süzüp içiyorum
Melake Ayfer2608 etmee her pes ediceğin aklına geldiğinde kendine beğenmediğin yerin aklına gelsin hen öyle yapıyorm😂🤣
DurkizimYapmakizim Ayfer2608 ekmeksiz kahvaltı nasıl yapabiliyorsun ya 🤦 ben kahvaltı öğününden korkuyorum, ekmeksiz yapamam diye düşünüyorum.
defnemommm Melake bende diyetisyene gidiyorum ama maydanoz süt azaltıcı etkisi var dedi ve vermedi emziriyor musunuz 🤗
Melake mertalibrother evet canım hastane burası doğum yaptğım hastanede diyetisyenim var daha öncede gitmiştim sadeve muane ücreti alıyolar işte.