omuruzunayy bebegim dogdugundan beri kitap okuyorum ekran hic izletmedim hergun en az 4 hikaye kitabi okudum 1 yasindan beri cok guzel kendini anlatiyor 16 aylik oldugundan beri de ikili cumleleri basladi. Ingilizce/ turkce olarak ilerliyorum ing kelimeleri cumleleri de var. Onerim yaptiginiz her seyi anlatarak yapin. Oglum 18 aylik yurudugunden beri ev islerini beraber yapiyoruz hadi gel makineyi bosaltalim bardaklari verir misin, kasigi koyar misin. Hadi t shirtunu ver de makineye koyalim vs vs gibi isleri hem beraber yapiyoruz hem de bol bol konusmus oluyoruz. Hergun mutlaka yagmur camur demeden en az 1 saat sokak gezmesi yapiyoruz yine konusa konusa aaa agaca bak yapraklari ne degisik kirmizi araba geciyor bak vs vs. ing olarak da gunun belli saatlerinde oyun ve gunluk konusma seklinde ilerliyorum. Herseyi dogdugundan beri buyuk insanmis gibi anlatarak ilerledm cok faydasini gordum. Simdi oyun gruplarina goturmeyi dusunuyorum 18 aydan itibaren aliyorlar onun da cik etkili olacagina eminim.