Zynpmom Marianne merhaba yatırımlık işçiliksiz bilezik almak istesek en az kaç gram yaptırmak mantıklı olur mesela 8-9-10 gram olur mu ? Çabuk yamulma vs olması açısından sordum. Birde bende 10 gram burma var yarın bozdursam diyorum şeklinden sıkıldım ince duruyor. Üzerine de 10 gram daha para ekleyip 2 bilezik yaptırsam diyorum ama kuyumcu direk 20 gramlık tek bilezik yapalım dedi kfam karıştı
Marianne Zynpmom elinizdeki altını satmayın. altın fiyatları düştü. sadece ekstra altın alın. birikim amaçlı fiziki altın alacaksınız çeyrek ve külçe tarzında alın. işçilikten değer kaybetmezseniz.
leylasnsy Zynpmom Bak bu bende ki 6,04 gr 22 ayar. Geçen hafta aldım instagramdan tanıdıktan. 5.750₺ aldım. Bu cumada 10 gr aldım 9.300₺ oda aynı modelden hem spor hemde işçiliksiz 😊 seviyorum bu modeli ya.
Zynpmom Marianne elimdeki bilezik modelini sonradan beğenmedim gibi foto koyayaim sizce nasıl bir bakın 😢
Zynpmom leylasnsy ben biraz daha kendini gösteren rengi de daha sarı seviyorum . Bendeki de bu canım 1 ay önce almıştık ama şimdide beğenmez oldum başka modele mi geçsem diye kararsizim
Marianne Zynpmom adı üstünde birikim ve yatırım diyorsunuz, zarara uğrayacaksınız, altın fiyatları düşüşte şu an. sene sonuna doğru satın, biraz sabredin. ekstradan fiyat uygunken yine alın ferim.
Marianne Zynpmom zevk meselesi, ben altın sadece beyaz altın takarım ve değerli taşlar pırlanta, safir vs. alırım. sarı altın çeyrek olarak birikim yaparım.
leylasnsy Zynpmom hmm bende böyle takamıyorum işte. Spor seviyorum. Herkesin zevki işte. Bu ince ama. Daha kalınını yaptır o zaman göstersin kendini. Nerelesin sen 😃adanalılarda sever altını 😄
Mysons Zynpmom bende bu modeli seviyordum ama bu 5 6 tane olunca güzel duruyor. Böyle tek olunca çok az gibi duruyor hiç 10 gram gibi değil 😊
Poncikkkk Mysons 14 ayar da daha az altın var örnek veriyorm bir kolyeyi 14 ayar ile 1000₺ aldın sattığında 400-500 ₺ satarsın yarı yarıya zarar yani ama 22 ayarda daha fazla altın var sattığında çok bir zararın olmaz
Hill97 Mysons 14 ayar demek icerisinde altın ve karısım madde var altin orani dusuk demek 22 ayar en cok kullanilan altin orani yuksek 24 ayar altin orani en yuksek ama cok iscilikli urunlerde kullanilmiyor daha cok yatirimlik şekil vermesi zor oldugu icin ve bilezik fiyati farkli olur cunku iscilik farkida ekliyorlar
Dimitrina_kovaceva Mysons altının ayarı yükseldikçe fiyatı da artar. Bilezik icin de ekstra işçilik olur gram basına
Mysons Zynpmom Diğerinden 5 6 tane olunca güzel duruyor ama tek olunca ince değersiz hibi duruyor. Bunlar daha kendini gösteriyor ben beğendim valla. Üzerine 10 gram daha mı ekledin yani? 10 gramlık parayı biriktirmis miydin yoksa direkt eşin mi aldı canim