Bebegimveben0 Merhaba bebegimin atesi 2 gyn dusmeyince hastaneye geldik idrar yolu enfeksiyonu olmus ve kamdaki enfeksiyon degeride yuksekmis hastaneye yatis yapilsin istiyorlar yatis yapmadan tedavi olan varmi
lisansli_Mom49 Bebegimveben0 benm oğlumda 1 yaşında sabahtan ateşi var fitil, şurup düşürmeye çalışıyor m tekrar çıkıyor. Aklıma enfeksiyon geliyor yemesinde içmesinde sıkıntı yok
Gokceeee__ Bebeğiniz kaç aylık biz ilk dogdumuzda kanda enfeksiyon vardı 7 gün tamamliyolar ? Bebegimveben0
Bebegimveben0 Ayaztasniii yatis yaptik kac gun kaliniyor acaba degerler dusunce cikabiliyor muyuz yoksa antibiyotik sayısını mi tamamlamamiz mi gerek
kayraninannesiiii Bebegimveben0 canım aynı sebepten 1 haftadır yatıyoruz. İdrar da ve kandaki enfeksiyon sıfırlandı hiç kalmadı ama ateşi devam ediyor. Ateş devam edince de doktor menenjit den suphlendi ve test için onay istedi 😔 çok moralim bozuk benim de inşallah menenjit değildir. Rabbim tüm bebeklere şifa versin.
Minikece2020 Benim bebeğimin de kaninda enfeksiyon vardı antibiyotik tedavisi gördü 5 gün kaldı kuvezde
Bebegimveben0 Gokceeee__ 6 aylik ama damar yolu ne kadar dikkat etsemde cikiyor bi sekilde cikmasada icinde igne egrilmis serum gitmedi yeniden acildi ama acmak icin 2 3 kere deliniyor cok agliyor bebegim bilerek ona eziyet yapiyormusum gbi agliyor gozume bakarak
Zehra2205 Bebegimveben0 benim kızımda 2 aylıkken olmuştu damardan antibiyotik aldık 7 gün sonrasında 5 gün iğne ile devam ettik. Şimdide nefrolojiden takibini yaptırıyoruz düzenli olarak. Geçmiş olsun hemen yatış yapın böbrekleri etkiliyor çünkü
Bebegimveben0 Zehra2205 bebegim cok hareketli damar yolu cikiyor sürekli ve her damar yeri icin 2 3 kere igne yapiyorlar bebegim cok agliyor
Zehra2205 Bebegimveben0 evet biliyorum çok zor bizimde öyşe oluyordu bende damar yerine çorap geçirmiştim çarpmadan felan daha az etkilensin diye birde hemşireler sıkı bantlamıştı
Nursedakocapnr1 Bebegimveben0 Bebeğimin enfeksiyonu çıktı mide bağırsak yatış dediler antibiyotik verdiler ben çıkışını istedim hastane çok pisti zaten enfeksiyonu var. Ertesi gün gittik idrar yolu enfeksiyonu dediler ne olduğundan emin olun ilaç verdiler yarın kan tahlili verdirip baktırıcm