Nhleksii Bebeğim 9 aylıkken oldum daha yeni hatta doktorlar 1 yaşa kadar normal olduğunu söylediler bu durumun
Maviim Nhleksii o süre içersinde tekrar hamile kalıp kalmadığınızı nasıl kontrol ettiniz yani adet olmadığınız için.. çünkü ben çok korkuyorum şimdi bebeğim 1.5 aylık bende adet olmadım henüz ve korkuyorum eşimle korunsakta…
09Mira_ Ben zannedersem ikinci ayda oldum ama ayırt edemedim de çünkü 40 günden fazla lohusalık kanamam oldu bitti sonra bir hafta sonra bir beş gün kadar oldu şimdi 3 aydayım berbat derece regl çok fazla kanamam var ve ağrım da var
Ilkdefaanneoldum Busragokceberra o özur olöus oluyor 40 ıle arasında temızlık suresı 15 gun olması gerekli olduydanız ozur oluyor ıstıhaze gusul alıp namaza devam edıyorsunuz
Deletedmom_62 tugceizgi ben hemen sonraki ay oluyor sanıyordum ama yorumlarda 3 ay 9 ay yazanlar olmuş 🤔 lohusayım 25. gündeyim bakalım
Birsenbirbenbirdebebek Deletedmom_62 6. Aydayız daha gelen giden yok 😃 şikayetci miyiz? Hayır Ped fiyatları almış başını gitmiş 🥲🤣
ipek_dfn22 Deletedmom_62 ya bende lohusalik zamanı 40 gün oluyorsun ertesi ay adet oluyorsun saniyordum aylarca hatta 1 sene olmayanlar varmis..
Ebruuu0227 tugceizgi ben kızımda 15 aylıkken sütten kestim 1 ay sonra oldum şimdi oğlum 1 yaşında hala adet olmadım bunda da sütten kesince olurum
Gizemkremcakan 11 aylikken oldum 1 yaşına kadar normal dedi doktorum ve ne kadar geç olursa o kadar iyi diye duymuştum ne kadar doğru bilemiyorum
Loveis16 Gizemkremcakan Benim doktorum da aksine vücudun kendini hemen toplamış yumurta oluşumun gerçekleşiyor demek ki demişti herkes farklı bir şey söylüyor 😂