Muzreis Selam kizlaar. Evet 34 kilo verip 60 a düştüm lakiiin maalesef altını göremiyorum 55 istiyorum olmuyo zorlasamda. Bugün aktardan Esila fantastik dörtlü çayını aldım kullanıp etki gören okdu mu acaba boşuna icmiyim 😁
Tubasahra Muzreis Masallah ya masallah valla.Su aralikli oruc isini bi ben cozemedim Hangi saatler de ne yedin acaba.Ekmek ,makarna o tarz seyleri de kestin mi? Yoksa sadece saatlere mi uydunuz
Muzreis Tubasahra canım bir ay boyunca 3 litre su içtim sabah limonlu sirkeli su sonra bir sade kahve 11 gibi kahvaltı 4 gibi akşam yemeği sebze yemeği yanına koca bı karışık salata bazen akşam yemeği sadece ton balıklı bol salata salata çeşitleri yoğundu yani o bir ayda 12 kilo verdim 4 den sonra hiç bişi yemedim sadece su maden suyu yeşil çay kalori olmicak şeyler her gün kalktığımda 1 kilo veya 800 gram arası kilo verdim sonlara doğru günde 500 gram verdim makarnayı da son aylar yedim salata ile bir tabak ama o gün makarna yiyorsam 3 de yeme işini kapattım hiç de spor yapmadım sadece ev işi bebe işi gitti şükür 🌸
Tubasahra Muzreis Ay maşallah ya.12 kilo versem bile daha ne isterim de su istahimi kapatamadim bi türlı ya 😢