Efem123 Kızlar biz başvuruyu salı günü yaptık ama parayı daha yatiramadik geç kalmamisizdr inşallah bı sure varmı parayı yatırmak için bilen biri yazsın lütfenn 😏
sezginshome Efem123 ben başvuru ile aynı günde yatırılması gerektiğini biliyorum eşim öyle söylemişti
Efem123 sezginshome bende öyle duydum ya şuan çok sinirliyim eşimin sorumsuzluğu yüzünden basvuramicaz 😏
Sherlockholmes Adababy Ben bugün başvurdum 16 su bugün 19 una kadar süresi var yazıyor mesajda. Herkesin ki farklı o zaman
Sherlockholmes Efem123 Evet mesaj geliyor ya süre orda yazıyor. Mesaj gelmedi mi size. Ben bugün başvurdum 19 una kadar süresi var yaziyo bende. Başvurduğunuz güne bağlı mesaja bakın.
Bebemmm Nasıl yatırdınız peki ya biz bi şekilde yatırdık ama pek emin değiliz doğru yatırdığımızdan 😂
incimng Sherlockholmes diğerleri 1 gün içinde diyor ya, muhtemelen is günü olarak sayıyor, hafta sonunu saymıyor. S
Bebemmm Sherlockholmes evet o ibana gönderdik doğru yaptık o zaman niye kendi adımıza para atıyoruz bu işte bir tuhaflık var diye düşünmüştük açıkçası
Sherlockholmes Efem123 E peki iban da o mesajda, o mesaj olmadan zaten yatiramazsiniz ki. Orada sizin adınıza açılan Ibana parayı yatiriyorsunuz. Ama e devletten telofon numaranızı guncelleseydiniz keşke.
Efem123 Brutal-Betty çok saolun ozmn salı günü tekrar başvuru yapayım aynı yine tekrar eşimin adına yapicaz olur dimi bide hemn ertesi günkü yatirmamiz gerekiyor
sarmaliklahana Efem123 sms bilgilendirmesi de yazıyor mesela bena bugün mesaj geldi 19 Eylül 20:00 ye kadar 500 TL yatırın diyor 🙄
Sherlockholmes Bebemmm Yok yok ordan çekiyorlar parayı. Eğer çıkmazsa ev, geri oraya yatiracaklar parayı. Ordan çekeceğiz geri çıkmama durumunda işte, o yuzden