Elifkrl Bebeğim 4 aylıkken gittiğimde doktora 6600 dü şimdi 4.5 aylık en fazla 100 gr falan artmıştır herneyse sormak istediğim soru 6600 olan anneler bebelernize kaç no bez kullanıyorsunuz benim merak ettiğim soru bu ?
Burcusaydam Elifkrl benim bebeğim 6.190 kilo 3 numara bacaklarını kestiği için 4 numara bez kullanıyorum
Elifkrl OlgaArslan bi kaç kişi bacakları ayrık olur bebeğine büyük bez kullanma deyince ime kuşku düştü
Selcanasral Selcanasral ben stok yapılmasını sevmiyorum benim kızık o kadar çabuk numara degistiriyoki 4'e gecelide 2 gün oldu 😊
Elifkrl 1anne1bebek benm bebişte 4.5 aylık oldu suan 4. Ayında 6600dü 4 beden bez kullanıyodm bacakları ayrık olur dediler korkuttular beni ya 3 no sipariş verdim 160 adet
OlgaArslan Elifkrl bacaklarını sıkması daha kötü siz bebeğinize uygun olanı bulursunuz başkalarını takmayın
Asel0135 Elifkrl büyük kullanmakta iyi değil ozamanda taşma yapıyor ama siz kontrol edin yapmıyorsa kullanmanızda sakınca yoktur
BMA Elifkrl geldi valla benim oglum yanik derecesindeydi pisigi prima krem kullandim gecti sonra bimin bezine gectim hicbir sıkıntı yok cook şükür ama kaka yapınca yikiyorum onu silmiyorum yikamazsam sanki pisik olcakmis gibi oluyor ve her bebek farkli akrabalarima can bebe cok iyi geliyor benim oglumda aksine o maf etti
MinikMucizeemm Molfix kullanıyoruz 2 hafta önce 6200 gramdı. Bu hafta 4 numaraya geçtim bacaklarını sıkıyordu
Elifkrl BMA benim hiç pişik olmamıştı kızım arada cok hafif kızarıklık oluyo sudocrem krem sürüyorm gecıyo hemen normal bu sıcakta bez mahvediyor cocuklarmzı
Doruk12 Elifkrl bebeğim 10 kilo olunca 4e geçtim çok sıkmazsanız iz yapmaz bence bacakları çok tombik oğlumun ama sıkıntı olmuyo tam bedenini kullanın bence pakette hangi aralıktaysa o. Bazı markaların farklı oluyo, büyük bez de sakıncalı küçük bez de 😊