Sumeyye068 Oğlum 8 aylık oldu. Alttan iki diş ve üstten bir dişi çıktı . Galiba üst dişinin öteki de gözüküyor biraz. . Gece sürekli uyanıyor yarım saatte bir . Dişten mi açlıktan mı üşütüyor muyum ne olduğunu anlayamıyorum. Allah aşkına normal mi işe başladım zombi gibi okula gidiyorum . Uyku sıfır . Ne yapabilirim
DemetF Sumeyye068 bizimde oyle ya 8 ay 12 gunluk alt disleri pespese cikiyor uyumuyor hepsi ne zaman cikacak bu dislerin acaba ya
EndlessLove_ Sumeyye068 merhaba ben diş evresinde eline buzdolabından çıkardığım havuç elma veriyorum onu yiyor unutuyor. Çalışan annelere saygım hep sonsuz o kadar zordur ki yani siz bilirsiniz. Diş çıkarma evreside bi o kadar zor olur tabi. Benim kız ilk dişini çıkarırken ağzından 3 4 damla kan gelmişti o kadar üzüldüm ki öyle görünce Allah bilir ne kadar acıyor canı diye hep böyle düşündüm ama çalışmak bebek ev işleri size çok iş düşüyor Allah yardımcınız olsun calpol soğuk meyveler diş jellerinden yardım alabilirsiniz
iremnr Sumeyye068 8 aylıksa sadece diş değil uyku gerilemesine de girmiş olabilir gündüz ve gece uykuları nasıl kaç saate acaba bakıp yardımcı olayım
Hazen Canım fitil iyi geliyomuş diye biliyorum ben benim kızım daha 4 aylık diş çıkarmadık ama fitili doktoruna sor bir dene bence ağrısını alır birde uyku yapar
Sumeyye068 Hazen yani doktoruma sordum calpol verebilirsin dedi . Ama neyden kaynaklı anlamıyorum ki . Doktorumuz da kesin şundandır demedi. Fitili de boşu boşuna vermek istemiyorum . Ağlıyor uykuya dalmıyor
DemetF Sumeyye068 oyle oluyorlar geceleri arada calpol veriyorum jel suruyorum gunduzleri meyve suzgecine buzlu meyve yapip veriyorum iyi geliyor
Sumeyye068 Hazen biz de göremiyoruz . Arkadaşım karanfili iyice döv sonra zeytinyağı sür sonra dolaba koy dişine sür dedi onu deneyeceğim
Hazen Sumeyye068 bir yerde görmüştüm eğer sütün geliyorsa bu katı meyve sebze yemek için emzikler varya onun içine koyup buzlukta dondurmuşlar bebişe veriyolardı bir dene istersen soğuk rahatlatır çünkü
Sumeyye068 iremnr ahh devam etmez mi? Gece uyanıp çığlık atarak ağlıyor gözleri kapalı bi şekilde sakinleşmedi biraz sürüyor . Gündüz 7-8 de uyanır 10 -10.30 gibi uyur 12 gibi uyanır 3 gibi uyur 4.5 gibi uyanır yani gündüz toplam max 3 saat uyuyor
iremnr Sumeyye068 aslında uyku saatleri güzel bi sıkıntısı var muhtemelen uada gerilemede . Diş, yediklerinden dolayı gaz , alerji , sıcak soğuk ayrıntılı inceleseniz aslında bilemedim saatler bana önerildiği gibi
Sumeyye068 iremnr yani ben de çözemiyorum . Evet üstteki 3 dişi aynı anda çıkıyor patladılar beyazları gözüküyor artık hala ağrılar devam eder mi? Alerji olunca nasıl oluyor ki peki o da uykuyu etkiliyor mu
iremnr Sumeyye068 tabi ki alerji de uykuları çok etkiler kakası sümüksüyse kan geliyorsa alerjidir ama 3 diş aynı anda geldiyse odur aslında bence
Sumeyye068 iremnr yok kan falan yok sümüksü de değil . Galiba ondan diyorum artık ben de . Bekliyorum ağrılarının geçmelerini