myemye_12 Normal doğum yapan anneler ben normal doğum yaptım dışta 4 tane dikişim var içtede varmış siz ne zmaan duş aldınız ne kadar beklemem lazım korkuyorum bişey olur diye henüz almadım
Mor_baykus myemye_12 3-4 gün sonra yaptım sadece duştan hemen sonra güzelce kurula orayı hiç ıslak tutma canım
Kimeneayol myemye_12 ben ertesi güne hemen yapmıştım. Kurulayıp bakımını yaptım hemen ama duş jeli sabun falan kullanmadım ilk
Fulyaaa1 myemye_12 ertesi gün eve geldiğimiz gün yaptım doktorum öyle dedi sütün gelmesi için de gerekli bi durum dikiş yerimi kurulayıp pansuman yapmıştım
Dilhunizade myemye_12 ben 2 doğum yaptim 2 yil arayla ve her eve geldigim gün yeşil sabun tek kullanarak yikandim dikişlerimi kuruturdum batikonlardm. Birsey olmuyor sonuçta lavaboya gidince de ıslanıyor dikişler banyo yapinca da yani pek bir fark yok sadece kuru tutmak lazm
Birgocmenkustuo myemye_12 hayır hic sıkıntı olmadı, hatta ebem hemen doğumdan sonra istersen yardım edim dus al, rahatlarsın biraz daha dedi. Dedim cok yorgunum ben yarın almak istiyorum, ya da akşama doğru alirim(sabah doğum yaptim).
Fulyaaa1 myemye_12 yok yok canım doktor mutlaka almalısın demişti. Eve gelir gelmez duşa girdim sorun olmuyor merak etme ama sana tavsiyem orayı sürekli kuru tutmaya çalış dicem ama kanamadan. Pek mümkün olmuyor en azından pansuman yap.
-1590sinem Orayo iyice kuruladim hatta fön bile tuttugum oldu çok yakindan değil tabi sonrada pansumanino yaptım
Eminos myemye_12 1. Oglumda eve gelince dus almistim 2. Oglumda dogumhaneden odaya geldik ben uzerimi degistirmeden bi dus alayim dedim aldim sehir hastanesiydi odalarda dus inkani var sadece dikisleri iyi kurula fon makinesiyle kurut