Oykukrty21 Limonlupopkek tozlu yaka izliyorum devam eden yaz dizilerinden balkan ninnisi ve seversin öyle bi bakıyorum
Esdoel Limonlupopkek destan izliyordum hiç kaçırmadan ama oda final oldu bugün son bölümü ve ben ilk defa izlemiyorum heves kalmadı. Kusursuz kiracı dikkatimi çekti onu takip ediyorum. Başka izlediğim bir dizi yok 😂
MerveKayraTugra Sadakatsiz’i kaçırmadan izledim. Şu aralar TozluYaka çok güzel ilerliyor. Bide Mahkum var heyecanla onu bekliyorum. Kusursuz Kiracı dikkatimi çekti ama bakamadım.
Limonlupopkek Ben kolay kolay dizi izlemiyorum sarmıyo.. Eskilerden kadın die Bi dizi vardı onu izliyodum oda iyiydi
Alyaninannesi01 Limonlupopkek kusursuz kiracı ve tozluyaka izliyorum 😀 güzel diziler aşırı dizi izleyen biri değilim bunlar yetiyor
Deletedmom_36 Limonlupopkek Yargiyi heyecanla bekliyorum. O kiz diye bir dizi baslycak haftaya o da merak uyandirdi bende ona bakicam☺️
Alyaninannesi01 Deletedmom_1 demi ya ben şimdi kusursuz kiracının öbür bölümünü aşırı merak ediyorum 😀
Deletedmom_1 Limonlupopkek kusursuz kiracı ve tozluyaka. Dizi izlemeyen biri olarak ben heyecanla bekliyorum baya sevdim
Irmakefe Duy beni ,tozluyaka,gönül dağı ben de bir küçük gün ışığı var bunlara bakiyorum ara ara çoğu bölümlerinde kacirdigim oldu