Deletedmom_875 Bol su, humana still tea çayı, solgar brewest yeast with B12. Dinlenmek ve en önemlisi de 2 saate bir emzirmek veya sagmak. Maden suyu,bulgur,yeşillik kuruyemis, komposto, irmik helvası bunlar da arttırır canim
Babyuraz Gün boyunca iki saatte bir uykuda dahil olmak üzere emzirin her emzirme sonrası bol su için o uyudukça dinlenin benim o şekilde arttı gece alarm kurup kalkıp emziriyodum
Kbrburk Buse18062 bu benim rahmetli kayinvaludemin tarifiydi internette aynısı varmi bilmiyirum ama çok lezzetli ve keyifli bir çorba 3 kavak küp küp doğrayıp yağda biraz kavurup üstüne yarı tencere su koyup hasliyorum robota çekiyorum sonra 1 kase yoğurt suyu kayma ne varsa koyuyorum bu arada tabi 1 yumurta iki kaşık un tuz biraz daha su koyup çekiyorum robotta ikisini kestirmeden birbirine katıyorum bir tık kayniyor kapatıyorum hemen bir bağ dereotunu ince ince kesip karıştırıyorum tencereye ayyy ayda iki kere yaparım mutlaka eşim yoğurt kaymağı sevmiyor cocuklarda bir kavanozda biriktiriyorum yoğurt sularını ve kaymaklarini çorbaya özellikle onları koyuyorum ev yoğurdu olduğu için daha da sağlıklı hem afiyet olsun yaparsanız. Ruhu şad olsun mekanı cennet olsun annemden anneydi bana 😓