Babasininoglu Elisa34 benimki 10 aylık yeni verdim gaz yaptı ama rahatsız etmedi. Zort zort çıkardı😂 daha önce yeşil mercimek verdim pişik yaptı emin olmak için yine verdim yine yaptı 🤷🏻♀️ Yeşil yedirmiyorum hiç kırmızı yiyor ama
Elisa34 Babasininoglu ben internetten baktım 9 cu aydan itibaren verilebilir yazıyo aynen napsın cocuk rahatlamıştır😄😄
Denizanasi92 Elisa34 bende veriyorum doktor 6.aydan itibaren ver dedi ilk yiyince biraz gaz yaptı 2.de sorun olmadı
Denizanasi92 makarnadelisi boğazına mı yapışır diye çekindim yoksa bende pütürlü yediriyorum baharat sınıfına girer mi bilemedim o yüzden sormak istedim
hemsire09 Elisa34 benim eşim de öyle ben ne verirsem hemen elinden almaya çalışıyor ben ekmek bile veriyorum eline boğazına yapışır diyor ekmek boğazına hiç yapışmadı ama kendi verdiği küçücük karpuz boğazını tıkadı mesela 🤣
Elisa34 hemsire09 hahaha komikmiş bu evet benim eşimde öyle o da karısır ben ondan cesaretliyim ne guzel işte veriyosunuz
BalkizimBaloglum2 Bence koyun alistirin hic bisey olmaz cok kasmayin ben koymadim şimdi naneli olunca icmiyor tükürüyor 🤦♀️
Denizanasi92 ayca- pirinçleri haşlıyorum bi kaseye biraz yoğurt 1 çay kaşığı tam buğday unu 1 yumurta sarısını çırpıyorum sıcak sudan biraz bu karışıma alıyorum ki kesilmesin sonra döküyorum içine kaynayana kadar karıştırıyorum