YadigarSimsek Annelikzor1 paylaşımlarınız için çok teşekkür ederim. Bu aralar çok kafama taktığım bir konuydu.
oglusununanasi @bbmoms Merhaba,bizim kask geldi 12gündğr takıyoruz fakat hala aşılamadı çünkü aşırı terliyor kafası,siz terleme konusunda nasıl bir yol izlediniz ? Hasta olmasından korkuyorum
bbmoms oglusununanasi merhaba geçmiş olsun çok normal terlemesi bizim de öyleydi alışıyor merak etmeyin kısa geldigu için şanslısınız daha biz de bu zamanda takmıştık yelek vesaire giydirmeyin ince giyinsin tek kat yetiyor gece de aynı şekil her akşam da banyo kask hangi firmadan aldınız
Annelikzor1 bbmoms ben şu bilgileri unutmayayım da. Çünkü bizim de kask takmamız gerekiyor siparişi verdik 🤷🏻♀️
oglusununanasi bbmoms Teşekkür ederim,cranio health den aldık kaskı,terlediği için çok fazla huysuzlanıyor.Kask kafada uyumuyor uyku arasında takıyoruz ancak,gündüzleri de 2 saat taktırıyor terleme başlayınca çok ağlıyor ve sürekli elini kaska vurup duruyor 😕
bbmoms oglusununanasi siz kararlı olun ağlasa da çıkarmayın emin olun alışacak Bizim de öyleydi Çok ağlıyordu bir hafta kıyamadım Bir haftadan sonra baktım olmuyor ondan sonra ağlasa da hiç çıkarmadım biraz inatlaştım açıkçası 10 gün içinde alışmıştı şöyle düşünün ne kadar çok takarsanız o kadar erken biter tedavi siz şu an takmayarak çıkararak ya da sadece uyku arasında takarak sadece tedavi süresini uzatırsınız çünkü kafa sürekli büyüyor ve kas kafada olmadan büyürse yani yanlış yönlere büyüme olursa bu da tedavinin uzaması gerek demek Allah yardımcınız olsun inşallah kısa sürer Bizim dört buçuk ay sürdü toplam siz de kararlı olun bitecek ve bittiğinde her şey çok güzel olacak inanın ve her akşam banyosunu unutmayın
oglusununanasi bbmoms Cevabınız için teşekkür ederim.Doğru söylüyorsunuz biraz metanetli olmak lazım.Evet kask merkezinde de ne kadar çok takarsanız o kadar çabuk sonuç dediler ,ayı küçük olduğu için hızlı cevap alırmışız
oglusununanasi bbmoms birşey daha sormak istiyorum size,gün içerisinde kaskı çıkarıp dezenfekte edip havalandırıyor muydunuz?Hangi arkalıkla yapıyordunuz?
bbmoms oglusununanasi kesinlikle biz mesela takmaya geç bssladik 7 ay likti Mehmet bey en az 9 ay hatta bir yıl sürer dedi ama gelişim çok guzel oldu erken bitti
bbmoms oglusununanasi yani çıkarılabilir ama ben çıkarmadım akşamdan akşama çıkarıp banyo yapıp geri takiyordu toplam 23 saat ama bunun geri dönüşünu çok güzel aldık 4 buçuk ay sürdü Mehmet bey ilgileniyorsa bizi bilir unutmaz Berk bursa dan
oglusununanasi bbmoms Maşallah ne güzel,yok biz Ankara’dayız burada Batuhan bey ilgileniyor bizimle.Darısı bize diyelim o zaman 🍀
oglusununanasi bbmoms Ya aslında bi tık inadı kırılır gibi oldu çünkü daha uzun süre taktırıyor ve takılırken ses çıkarmıyor ama şunu da farkettim sanırım kulak üstüne vuruyor kask çünkü çok o kulağa eli gidiyor,ağlıyor,şimdi çıkarınca farkettim hafif kabarmış kızarmış orası.Kask oturuyor oraya
bbmoms oglusununanasi kask merkezi ile görüş rahatsız ediyorsa kulak bölgesini törpüleme yapıp açarlar alışır o da merak etmeyin