abnztb Lykiavvv hareketlenip dönmeye başladığında bıraktım. Oğlum ağustos doğumlu ince bir müslin örtü ile başı hariç kundaklardım. İçinde sadece zıbını olurdu. Ayaklarını serbest bırakır çok sıkmazdım. Kundakla çok rahat güzel uyurdu. Sanırım ikinci ayından sonra bıraktım.
gulsahakgun Lykiavvv Benim bebegim 3 aylik. Uyudugunda silkinerek uyaniyo ve ellerini hareket ettirdigi icin korkarak uyaniyo. Ama kundak yaptigimda uyku suresi uzuyo ve huzurlu oluyo.Suanlik devam edicem kundaga
Haffuse Uzamis sarilik yasadik, yenidogan surecinde yapmadim, zaten hep uyuordu, sariligi atlatinca,2⁵ aylikken yarim kundak yaptim, 4 aylik civariykem, havalar cok isindigi icin biraktik😅
KuzeyAyaz Haffuse konuyla alakasız ama uzamış sarılığı ne zaman geçti ve sebep neydi bizdede uzamış sarılık var 27 günlüğüz
Cemile35 gulsahakgun aynı şeyler benim oğlumda da oluyor kundaklayınca uyuyacağını anlıyor ve mutu oluyor oda alıştı artık 4 ay 8 günlük olduk nasıl bıraktıracağım hiç bilmiyorum🤦🏻♀️
Aynur_Asln gulsahakgun benim 5 ay 15 gunluk hala kundakla uyuyo bırakmayı denedim elini yüzüne atıyor yada uyumuyor sanırım destek haline geldi, artık annemın dedıgını yapcam sanırım uyku arkadası olcak müslini😅ay psikolojim bozuldu cok zor uyuyan Bı cocuk oldugu İcin bırakması için dıretemıyorum
EsilaSecaa Lykiavvv doğumundan 1 hafta sonra başladım şuan 3 aylık uyumasını için yapıyorum benim kızım seviyor
Haffuse yuzoniki45 cok gecmisler olsun, yok kuzum bi iligisi yok kundakla sariligin, Sarilikken zaten hep uyuyordu ve kundaga gerksim duymamistim… Ama sariligi gerilediginde, uykusu hafiflemeye ve yenidogan reflexleri baslayinca, kendini uyandiriyordu, o yuzden kundaga gec basladim
Hasmeftun Lykiavvv doğduğu andan başladım 40 çıktıktan sonea kundak bıraktım şuan sadece uyuttuğum zamanlae yarim kundak şeklinde yapıyorum guzelce uyuyor(4 aylık olacak)❤
Mrv_cnl Lykiavvv ilk gününden itibaren yapın ki o da alışsın sonradan alınca bebekler elleri zorlansın istemiyo
Prensesannesiii95 Dönmeye başladığı zaman bırakmak gerekiyormuş bogulma riskine karşı. Ben Aralık’ta dogum yapmıstım soğuktan oturu cok kısa bi süre kundak yaptım sonra hafifce sardım kıyamadım kundak yapmaya :)
Prensesannesiii95 Ama sıcrayarak cok uyandıkları içinde kundak cok oneriliyor aslında ama hareket etmeye donmeye başladığı an bırakın cunku zeki gorumcem benden habersiz kundaklamıstı uyurken odaya bi girdim bebeğim yüz üstü durmus hareket edemiyo ve uyanık hemen kaldırdım kafayı yedim kızdım ustune de bu ayda cocuk kundaklanır mu diye
Zehramay Lykiavvv İnan tam sıcakta doğdu bebeğim we 40 ı çıktığı gibi bıraktık hemen uyumuyordu we çok huysuzlanıyordu zaten gün boyu kundaklamıyorduk