Mizmizmyrtle Deletedmom_23 ya inmez dimi ben cinsiyet partisinde de biraz şişirmiştim normal balon sanki ertesi gün müydü ondan sonra ki gün mü hatırlamıyorum bir tık sönmüştü sanki
elmaliturtam Helyumlu olanları hep aldığımda aldığım yer 6-8 saat dayanıyor diyor yapacağınız saate göre alın bir gün önceden alıp riske atmayın
Deletedmom_23 Mizmizmyrtle Valla bacımsu oğluma balon aldım neredeyse 1 hafta olacak hala şiş bir vaziyette duruyor.
Prensannesiyimm Mizmizmyrtle Ben oğlumun doğum gününde öyle yaptım 3 ay inmedi havası sonra yavaş yavaş havası inmeye başladı
berrysh Mizmizmyrtle Bende kizimin dogum gününden önceki gece sisirdim balonlari. Süslefim duvari masayi. Ertesi gün cok rahatdim. balonun agzini sıkı bagladigina emin ol.
Pinos06 @Mizmizmyrtle Kesinlikle önceden yapın en çok zamanı o alıyor zaten önceden yapmadığıma pişman oldum.
S_x_w Mizmizmyrtle latex balonlar çok çabuk sönüyor kızıma öğleden sonra alıyorum genelde sabah kalktığımızda yarıya kadar inmiş oluyor zaten satan yer de uyarıyor hep
aysnarbc Mizmizmyrtle Bizde bir gece önceden kendimiz şişirip hazırlamıştık boyutlarını bi tık büyük şişirdik yarına istediğimiz boyuta gelmişti. Üç dört üfleme fazladan yaptık yani denk geldi.
Aabbcc Mizmizmyrtle nice mutlu yaşlari olsun benim bebeğimin de doğum günü cuma ve ben de aynı düşünuyordum. Balon zincirini duvara mı perdeye mi asacaksınız ve nasıl asacaksınız bana da fikir verir misiniz ?
Mizmizmyrtle Aabbcc daha belli değil :( bakalım alıp eve getirince karar vereceğiz ama benim duvar önünde boş alanım yok büyük koltuklar var cam önüm boş o yüzden perdeye asacağım heralde