Buse18062 Wonderm Klipsli sünnet kesinlikle büyük kolaylık. Bizim doktorumuz bir adet anestezi etkisi veren bir sprey verdi birde bolca kantoron yağı önerdi. İlk günden sonra klips düşene kadar her gün yarım saat suda küvetin de oturttum 4. Gün klips düştü , kantoron yağına ve doktorumuzun verdigi kreme devam ettik. Sadece ilk gün çok agliyorlar daha sonra ağlaması kalmıyor
Eskayaes Wonderm bana bilgi verir misiniz rica etsem bende erteledim hep bişey çıktı arkadaşım yaptırdı çok rahat atlattı ama onunki 5aylikti nasıl olduğunu yazın lütfen 🤗
kirmizibasliklikiz_ Wonderm 16 aylikken yaptirdim 1 ay oldu. Cok memnun kaldik. Bardak koyarsiniz buyuk beden bez tamamdir 😁 simdiden hayirli olsun
BeyzaN77 Buse18062 kuzum baya olmuş yazali ama bende bugün sünnet yaptırdım oğlumu ..klipsli karton bardak da koydu .. kantron yağını ne zaman surucem ve ne zaman suya oturtayim şuan daha 3 4 saatlik sünneti …ağlayıp duruyir kucagmda sürekli
Buse18062 Yarın mutlaka karton bardak alın bir paket , baş kısmını kesin bardagin pipisi içinde kalicak şekilde bacağının arasına koyun , birde bir beden büyük bez kullanırsanız kolaylık olur
Hatice0910 Wonderm Karton bardak koyunca hic bisey olmuyor biz klips ciktikdan sonra 1 gun daha taktik bidahs takmadk
Hatice0910 Bebegim 1 haftalikken klipsli sunnet yaptirdik hic aglamasi olmadi cok kisa surdu eve gelince aglamasi basladi ilacin etkisi gectigi icin suya oturtun dedi oturtuk birdaha huysuzlanmasj olmadi buyuk kolaylk klipsli sunney
Buse18062 Wonderm Rica ederim, bebeğiniz klipsten huylanabilir çekip çıkarmak isteyebilir mutlaka dikkat edin eline. İlk gün akşam inşallah ağlamaz ama çok agliyorlar genelde ama Ağrıdan değil huysuzluktan hiç korkmayin , evinizde mutlaka ağrı kesici şurup bulundurun 😇
Buse18062 Wonderm Benim bebeğim aşırı huysuz bir çocuktu , çocuk doktorumuz en son sünneti önerdi , elhamdülillah şu an daha sakin
Hatice0910 Wonderm İnşallah kolaylikla geçer belki 1 gun huysuz olur onun icinde doktor calpol oneriyo zaten bide govdesine krem veriyo agrisi olmasn diye
Wonderm Buse18062 çok tedirginin hep bu yüzden erteledim. Yani abartıyorum sanırım kan bile aldırmak istemiyorum düşündükçe kötü oluyorum inşallah geçer hemen bu süreç🥲
Hatice0910 Wonderm Bence oncelikle siz sakin olun Allahın izniyle cabucak geçer bende ayni siz gibiyim oyuzden sunneti yapilirken ben girmedm uyusturdukdan sonra 10 dakika bile surmuyo kesimi bitmesi icinizi ferah tutun
Buse18062 Hatice0910 Ben Kayseri’de yaşıyorum burda 40 i cikmadan sünnet etmiyorlar siz nerede yaptırdınız sünneti
Hatice0910 Buse18062 Ankarada yaşıyorum ozel bi klinikte yaptirdik doktorumuz nekadr erken okadar iyi dedi eve gidene kadr iyilesen sunnet diyoruz dedi bizde arastrp oyle yaptrmistk devlet burda 1 yaşından sonra yapyo dikisliyi
Buse18062 Hatice0910 Ne kadar iyi yapmışsınız ben yapılırken izledim bebeğim benden başkasında durmadigi için şimdi diyorum izlemeseydim keşke ne gerek var anne yüreği dayanmıyor
Buse18062 Wonderm Bir sorunuz olursa burdan veya Instagram üzerinden ulaşabilirsiniz (okurbir_anne) . Hayırlı geceler dilerim inşallah Kolaylıkla atlatirsiniz, dualarım bebisle ve sizinle