Sontvbukucu eda_123 eşim geçirdi inanin çok zordu. 4 5 ay sürdü normale dönmesi. 2 sene oluyor ara ara tekrarlanıyor ama hafif şekilde. Yani o 2 sene önce olan inanılmazdı. Insallah sizin de en kısa sürede gecer. Esim bir süre ilac kullandı ve manevra yapıldı. Sol kulakta kristal kayması vardi.
Gmznr2909 eda_123 ablam da var bir süre ilac kullandi ablamda anı baş dönmesi ve düşme yapitirdu dizleri kolları hep yariklar vardı en son kafa üstü merdiven drn düştü allahtan iki basamakti bur ulac kullandı ama adını hatırlamıyorum şimdi iyi çok şükür ama gene arada aynı baş dönmesi yapıyor
Sontvbukucu Gmznr2909 vasoserc betaserc galiba 2 ilac var vertigo için ablanız da ayni eşim gibi olmuş.
Gmznr2909 Sontvbukucu vasoserc te6zem betaserc kullanıyordu onda sa var vertigo ablamın baya kötüydü ondan önce yüz felci geçirmişti ablam
Gmznr2909 Sontvbukucu Amin canım evet çok zor babam da balkondan düşmüştü kulak içinde ki o minik organ oynamış o gün bugündür babamda betaserc kullanıyor bizim aile de 3 kişi de var
aleynaydmr eda_123 merhaba ben odyologum, cok gecmis olsun öncelikle. Vertigo ataklari gercekten hafife alinacak birsey degil ama ilaclarinizi düzenli kullanirsaniz ataklarinizda azalir. Ayriyeten yapilmasi gereken egsersizler var onlarda hafifletiyor
TheLittlePoncik Hatce2525 bende anksiyete de var birbirini tetikliyor biraz stresli olduğum zamanlarda artıyor ama eskiye göre şiddetli baş dönmelerim olmuyor, sersemlik hissi gibi oluyor böyle yaşamaya alıştım artık .
Hatce2525 TheLittlePoncik benim 6 ayda bir olurdu şimdi 2baydir sürekli oluyor gecer mi perisan oldum 2 tane kucuk çocuğum var
TheLittlePoncik Hatce2525 benim 3-4 senedir şiddetli olmuyor çok şükür. İlaçlar fayda etmiyorsa kulak burun boğaz doktoruna gidin kristaller yerinden oynamışsa manevra yaptırın. 33 yaşındayım ben
AdaPrenses Hatce2525 uzun sure degıl mesela yılda bır 10-15 gun suruyodu.depremde yıne tetıkkler gıbı oldu ama gectı cok sukur
AdaPrenses Hatce2525 yok aşırı bas donmesı ve mıde bulantısı.yıyecek içecek bısey gorsem bıle afedersın cıkarıyodum.dr manevra yaptırdı 4. Gıttıgımde duzeldı.cınlama oluyosa menıer olabılır vertıgonun bı ust sevıyesı bırde kafanın ıcınde ugultu oluyomus.sızede cok gecmış olsun rabbım sıfa versın.kulak burun bogaza gıttınızmı bırde norolojıye gıdın derım
Hatce2525 AdaPrenses gittim ilac verdi ama bu sefer etkili olmadi aydir ara ara hafif nuksediyor bebegim kucuk cok zor bir hastalik evet bas donmesi olunca bendede mide bulantisi iştahsızlık oluyor bu arada teşekkür ederim