prenses_annesii2603 Merve-5 tekrar basvuru varsa basvuru n 3 kere basvurdum ilki kabul edildi 2 si edilmedi yanlış doldurdum çünkü 3sü süreç devam ediyor yazıyordu sizde tekrar basvuru yeri varsa basvurun
Merve-5 prenses_annesii2603 yaşadığınız adreste oturanların aylık toplam gelırı nedır sorusu var o ne oluyor
birprensannesii_ Brutal-Betty benım evıme geldıler soru sorup gıttıler PTT den de mesaj fılan gelmedi paranız yattı dıye e devletten bakıyordum
prenses_annesii2603 gulcanemin kimine gelmiş kimine gelmemişler anlayamadım inş dolandırıcı değillerdir
birprensannesii_ prenses_annesii2603 hayır gelip sosyal destekle ılgili soru sordular esımde evdeydi hatta beraber konustuk uygun gorunuyorsunuz dediler 10 gun sonra kabul edıldı
birprensannesii_ prenses_annesii2603 once beni aradılar sosyal hızmetlerden geliyoruz kapıyı acın dıye
prenses_annesii2603 birprensannesii_ ya bana bişey demediler teşekkür ettiler sonra gidildi kağıt imzaladım bende
MinnakAsel prenses_annesii2603 evet geldiler hatta cumartesi günüydü kapıdan soru sorup gittiler dosyaları guncelliyolarmis bize 1 ay oldu geleli
MinnakAsel Yagmur12_ e devlet üzerinden sosyal yardım başvuru hizmeti sayfasindan aile destek programı yazısını işaretleyip formu doldurucaksin