prenses_annesii2603 Kızlar aile destek programına form doldurugunuzda basvuru kabul edilince evinize kadar gelip sizinle görüşme saglıyolar mı böyle bi prosedür var mı acaba?
Brutal-Betty prenses_annesii2603 hayır gelmiyorlar böyle bir prosedür yok çıktığı zaman size mesaj geliyor miktar yazıyor PTT den gidip paranızı alıyorsunuz ben 2 aydır alıyorum eve kimse gelmedi
Hayallerhayatolsa prenses_annesii2603 o nerden çıktı bacım Eve kim geliyormuş aile destek formu nerden doluyır
prenses_annesii2603 allahimsabirver içime bi kurt düştü iki tane genç biiri kız biri erkek geldiler sorular sordular aynı formdakiler gibi dolandırıcılar da bu işlemi uyguluyormuş ya ama Eyüp belediyesinden görevli felan yazıyordu üstülerinde endişe ettim ya inşAllah öle bişey olmaz
prenses_annesii2603 Brutal-Betty ama eyip belediyesi görevlisi isim soy isim felan yazıyordu ya yani şimdi dolandırıcılar mı geldi inanamıyorum ya
birprensannesii_ Brutal-Betty benım evıme geldıler soru sorup gıttıler PTT den de mesaj fılan gelmedi paranız yattı dıye e devletten bakıyordum
artcigelin Geliyorlar normalde gelmeyen yerlerde var tabi bizede geldiler 2 defa başvurduk ikisindede geldiler
prenses_annesii2603 artcigelin e develtrw ne doldurduysam onları söylediler görevli yazıyordu Eyüp belediyesi isi soyisim vs felan inşAllah dolandırıcı değillerdir komşum korkuttu beni dmeekki geliyolarmış
prenses_annesii2603 Hayallerhayatolsa Eyüp belediyesinden geldiler görevli oldukları yazıyordu isim soyisim felan öle yani
Sedacyln Kızlar bende başvuru yapmıştım 1,5 ay önce falan bugün başvurunuz kabul edilmiştir yazıyor yani para yatıcakmı demek oluyor? Varmı bu şekilde ödeme alan
Bayanzenginn prenses_annesii2603 eşinden ayrı kişilere geliri olmayan kişilere aylık 1750 tl para yardımı
allahimsabirver Sedacyln benim kartım var sizde pttye gidip kart alın hemen veriyorlar zaten verdikleri gibi de paranızı çekin kartsız da alınır ama her seferinde pttye gitmeyin kart alın heryerde geçiyor
prenses_annesii2603 prenses_annesii2603 kızlar bişey sormak istiyorum aile destek program adı altında sed den olarak gelirler mi