Birdunyabircennetannesi eymeninannesi11_ YouTubeye yazın Instagram selfie videosu nasıl yapılır diye açıklamalı şekilde anlatıyor canım.
Dbe1506 eymeninannesi11_ anladım hesabınız kitlenmiş bende yapmıştım takipçi çıkarmayı 20 den fazla birden çıkarınca atıyor hesap yorgun şuan bu yüzden böyle yapıyor yarına kadar bekleyin yarın yine deneyin
Dbe1506 eymeninannesi11_ 3 gündür böyleyse çalınmıştır o zaman sizden kaynaklı değil hiç Instagram adlı bi hesaptan kural ihlal yaptınız diye bi msj falan geldimi o msjdada link var ona basıncada hesap çalınıyor çünkü
eymeninannesi11_ Dbe1506 ay iyiymiş ya ben şifremi hatırlamıyorum aslında sürekli kullandığım vardı şifreyi değiştirince unuttum yok
Dbe1506 eymeninannesi11_ ha yok o değil benim dediğim benim dediğim başka Dm kutusuna msj olarak geliyor o linke basanların hesabı çalınıyor ondan dedim belki elin değmiştir falan diye
Dbe1506 eymeninannesi11_ Ben hep kaydediyorum bi yere bende çok unutuyorum hep aklımda kalanı yapıyorum sen yine yarın tekrar dene biraz dinlensin hesabın İnşaallah olur yarın
eymeninannesi11_ Dbe1506 yok canım ben takipten çıkarken oldu ard arda çıktım ona bağladım ben internettende öyle yaparken çok yazmışlar bu şekilde olan
eymeninannesi11_ Dbe1506 aynen aklımda olan degil bi ara şifre değiştirdim onu da unuttum hiç başımada gelmedi böyle bişey bundan sonra bi yere yazıp koyayım unutuyor insan şimdi de uğraş dur
Dbe1506 eymeninannesi11_ Doğrudur valla bazen kafayı yiyor bu Instagram ya sinir bozucu bişey olmaya başladı iyice hergün farklı sorun İnşallah kurtarırsın hesabını
Dbe1506 eymeninannesi11_ evet valla bidahakine öyle yap lazım oluyor valla telefon bozulur başka yerden girmek zorunda kalırsın falan kolaylık oluyor hem
rosesbabys eymeninannesi11_ benimde başıma geldi. farklı telefondan giriş yapmayı denedim ve oldu sizde eşiniz kızınız hariç deneyin belki onlarıda kapsamıştır o yuzden kod gelmiyodur
Dbe1506 eymeninannesi11_ telefonunuzu kapatıp tekrar açın belk sürekli denediğiniz için zaman aşımına uğramıştır