Busraa3535 aynı şeyden mi bahsediyoruz bilemiyorum ama şöyle başımıza gelrne anlatayım. Kızım 3 aylıkken her uyanmasından sonra sağ gözünü kırptığını fark ettim. Hatta videoya çekmiştim. Kendi dr izlettiğimde soğuk havaleden şüphelendi. Çocuk nörolojiye yönlendirdi. Fiziki muayene ve gelişiminde hamdolsun sıkıntı yoktu. Eeg çekildi. Bir iki atak var ama tanı için yeterli değil dedi nörolog. Genel kontrol için detaylı kan tahlili yapıldı. Karaciğer enzimleri aşırı aşırı yüksek çıktı. O da çocuk gastroenteroloji görmesi lazım dedi. Çok ama çok iyi bir prof bulduk. Muayene etti. Yeniden tahlil bakıldı. Evet yüksek ama bu çok normal daha iç organları oturmadı çocuğu sürüklemeyin oradan oraya dedi 🤦♀️ Aşırı kas çalışmasından bu tip seğirmeler olabilir dedi. Karaciğer enzimleri de aynı şekilde kaslar çok fazla çalışırsa yükselir kan alınırken çok ağlıyorsa streslenir yükselir kurcalamayın bu çocukları dedi 🤦♀️ Değerleri rutin tahlillerle takip ediliyor. Kızım şu an 14.5 aylık göz seğirmeleri zamanla yok oldu 🙏