Tubiiik Ya bu nasıl bu kadar beğenildi benim yaptığım hiç bişey tam olmadı iade edilir mi acaba kullanmadan nerden anlayacağız sonuçta 🙇♀️
Deletedmom_54 Tubiiik arkadaşım kullanıyor o markayı aşırı memnun bende almayı düşünüyorum hatta ama mutfağımda yerim yok 😔 sizinkinde bi arıza falan mı var acaba geçen kahvaltıya çağırdı patates biber kızartmıştı çok güzel olmuştu hatta yazlığına götürmüş 2 ay bunda yaptık yedik çok güzel ve pratik demişti
Tubiiik Valla kızartma bi çiğ kalıyor bi çok kuruyor tavuk desen üst kat pişiyor bi 10 dakka da alt katı bekliyorsun sürekli çeviriyorsun filan hiç pratik gelmedi
Smy3203856 Tubiiik üzerindeki ayara göre yapmıyormusunuz, bendede xiaomi var tavuğu fırından 10 kat daha güzel yapıyor kızartma için zaten elim ayağım neden olmuyor acaba
Tubiiik Melesss Allah Allah biz de mi sorun var😀 Fırın daha pratik geldi bana güya çalıyorum pratiklik olur diye aldık ama daha çok uğraştırdı yok salla yok çevir hele patates kaç kere yaptık bi türlü tutmadı🤷🏻♀️
Tubiiik Deletedmom_54 şaşırdım ben de bi patatesi kaç kere denedim ya çiğ gibi ya fazla kuru ve sert🙊
Tubiiik Şimdi bir gün denedik biz bunu mecburen ama hoşumuza hiç gitmedi iade olur mu kullanmadan da nasıl bilicez ki sonuçta
Meraklimama Tubiiik kız yok beğenen pratik olduğundan beğeniyor lezzetten değil üşengeç işi . Kayın validen sürekli al diyorsa ben onu alıp ne yapicam tavam var fırının var gereksiz bence.
Tubiiik Meraklimama neresi pratik ben de onu anlamadım normalde fırında tavuğu patatesi aynı anda atarsın aynı anda çıkarır yersin bunda bi onu bi onu yap diğeri soğur öbürü olana kadar filan filan
Tubiiik SunnyG alla alla üzülmeyim o zaman aldığıma ben bunu iade edebilirmiyim ki ya kullanamayacam belli ki
Deletedmom_50 Tubiiik ne olmadı mesela? Ben aldığımdan beri elim ayağım oldu, az önce oğlanın kahvaltısını yaptırdım, yumurtayı bile onda yaptım. Şu an da sulu yemek dışı ocak çalıştırmıyorum. Üçüncü elim gibi benim mutfakta.
Tubiiik Deletedmom_50 yani patlıcan kızartmak istedim yanık gibi bi tat var patates bi çiğ kaldı bi fazla kurudu tavuk üst kat pişti alt pişmedi bazısı iyi bazısı biraz daha kalmak istiyor gibi içinde o kadar övdükleri için de baya umutluydum ben de