21 aylık bi oğlum var Allah yokluğunu göstermesin ama yemin ederim tükendim artık doğduğu günden beri hep çok zordu kolikti 6 ay battaniyede salladık hastanelerde gezdik geceleri büyüsün rahat ederim dedim yine olmadı hiç bi zaman oturmuyor asla oturmuyo uzanmıyor beş dakika bile hep bişeyleri kırıyo evde deprem olmuş gibi oluyo onu bi yerde bırakıp başka odaya bırak iş için gitmeyi bişey almaya bile gidemiyorum sürekli tehlikeli şeyler yapıyo koltukların tepesinden atlıyo suyunu döküp kayıyo bulduğu her yere tırmanıyo oyuncaklarını televizyona fırlatıyo banyoya gidip fıskıyeyi açıyl hep yanındayım napıyorsan yapabildiğim kadar gündüz o uyurken yapıyorum oyuncaklarıyla oynamıyor adam akıllı ve o bunları yaptığında ben ona yaklaştığım an onu durdurucağım için çığlıklar atıyo yine yaklaşırsam kendini dövüyo saçlarını çekiyo tüm gücüyle kafasını bi yerlere vuruyo kafasına vuruyo vurmasın diye kucağıma alınca bana vuruyo saçımı çekiyo tekme atıyo ısırıyo ya inanmıycaksınız vallahi kafa atıyo ellerini tutunca her yolu deniyorum okuyorum ilgisini dağıtmaya çalışıyorum yok asla ilgisi dağılmıyo o an o olucak cinnet geçiriyo sinir krizi geçiriyo hiçbişeyle kandırılmıyo unutmuyo o sakinleşene kadar yanında bekliyim diyorum zıvanadan çıkıyo beni dövmeye başlıyo altını değiştirdiğimde yemek verdiğimde oyun niyetine ayaklarıyla tekme atıyo ardı ardına yapma acıyo diyorum vurma diyorum devam ediyo bana tek değil herkese bunları yapıyo adam akıllı uyumuyo uyurken hala süt içiyo sabaha kadar gece bin kere kalkıyor Uyku eğitimi denedim saat 3 lere kadar uyumadı mecbur ayağımda sallayarak uyutuyorum 1 de yatıyo 8,5 9 da kalkıyo gün içinde bi kere zorla 1 saat kadar uyutuyorum yani ben ömrümde bu kadar dayak yemedim biz uzanırken aniden kumandayla oyuncaklarıyla kafamıza vuruyo koşup birden ısırıyo tokat atıyo her yerim mosmor artık bendr sakin kalamıyorum tamam diyorum 2 yaş sendromu olabilir diyorum ama her istediği olmadığında ki hep tehlikeli şeyler istiyo istisnasız düşünün bu gün prizi söktü prizi ya allah korudu ya elektrik çarpsaydı napıcaktım olmuyo yani artık bende sakin kalamıyorum her şeyde 10 15 dakika çığlık çığlığa kendini döverek beni döverek morara morara ağlaması beni çıldırtıyo artık bende çok yıprandım bırak onu odada çık susana kadar ağlasın napıyosa yapsın diyorum kaynanam ziyarete götürelim muska yaptıralım diyo ne diycem bilemedim ailem zaten şok içinde biz böyle bi çocuk görmedik diyo yıprandım artık çok çok uzun oldu biliyorum ama napabilirim tavsiyelerinize ihtiyacım var