fatmablnakgn Esraburkay ev çıkmazsa geri veriyolarmı onu bilmiyodm ama sanmıyorum geri vereceklerini ztn bu bilgiyi açıklamada vermemişler tokinin sık sorulanlarında yazıyo
Alya-Sena fatmablnakgn kurada cikmazsa basvuru ucreti geri veriliyor teyzem kuzenm basvuru yapiyor toki ye gecen sene 500 tl odemisler 2+1ev icin cikmayinca banka iade etmis parayi
Aynursevim fatmablnakgn daha oncekılerdw werıldı dıe bılıyorum ben ama bunun ıcın bısey dıemıcem pekı nereye yapılcak bellı mı ıstanbulda hangı semt mesela bı bılgınız war mı
Aynursevim Ocak2021 istanbulun neresınde olucak mesela ben bulamadım bılgınız war mı? Kadıkoyde ıstanbul beylıkduzude ıstanbul mesela
Glsheker Aynursevim 1- Arnavutköy başakşehir esenler kategorisi 2- çatalca 3- Silivri 4- tuzla doye ayirmislar. e devletten başvuru anında bunlar çıkıyor ☺️
fatmablnakgn Esraburkay başvuru bedelini duyana kadar başvuru yapıcaktım şimdi yapmayı hiç düşünmüyorum paramı boştan yere çöp edemem sözde dar gelirliler için ama yalan hep ya
Balliko Bir tane şehirde 2019 da böyle bi projeye başlanmış ama temelleri çok sonra atılmış bilen var mı acaba ? Bir de önümüzde seçim var seçimi kaybederlerse projeye devam edilir mi ne dersiniz fikri olan var mı ?
begonvilkokusu fatmablnakgn arkadasım basvuru bedeli 500 tl ve cıkmazsa geri iade yapıyorlar nereden bilgi alıyorsunuz ya 😅
Nilist Bizde başvuru yapacağız. Engelli bir evladım var onun adına başvurcağız. Eğer çıkmazsa paranızı geri alıyorsunuz.
fatmablnakgn Aynursevim o konuda bilgim yok ama daha önce abim başvuru yapmıştı ev çıkmadı ama geri iadeside yapılmadı
TheMomm Ocak2021 Kiradayiz zaten ee o kadar parayı vermek için de kredi çekeceğiz kredi mi ödeyelim kirayı mi ödeyelim yoksa tokiye ödememi yapalım yine hayal oldu ev almak
Elf77 fatmablnakgn siz neyin kafasını yaşıyorsunuz ya kurada çıkmazsa başvuru parasını geri iade ediyorlar tabiki
Berydeniz fatmablnakgn arkadaşlar başvuru yaparken para vermiyorsn ki anlamadm saçma bir mantik degilmi başvuru yapıldığı kura çekiyor sözleşme imzalannca peşinat arti geri kalan parayi veriyorsun koskoca devlet milyonlarca insanin parasi niye durup dururken alsin mantiklimi
Esraburkay fatmablnakgn sormayın işte bende üzüldüm eşimi aradım babamla konuşayım zam geldikçe yardım edermi diye bakalım nolucak yoksa bizde başvuranıcaz
Esraburkay fatmablnakgn işte zor oluyor öyle kayınpederim esnaf bakalım yardım eder inşallah sizede yardım eden olsa çok iyi olurdu